Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Facebook app ha jól tudom, akkor egy alap böngésző, amin a FB jön be. Tehát szofteveres megvalósításában ez. Egy kalap szemét.
Én is csak Messengert használok, az relatíve gyors!
BTW A MAI NAPPAL NEXUS 5 TULAJ LETTEM ÉN IS!!
Ez a telefon elképesztő, gyors, elképesztő, szép, jól van összerakva, elképesztően elképesztő, egyszerűen... minden... a Google Now pedig nagyon tetszik
Egyelőre még csak ébresztőre használtam, de majd utánanézek mire jó még (nem mire használható, hanem mire érdemes
)yeeeey!!!
BTW csütörtökön lett azt hiszem feladva és hétfőre lett itt! És szombaton is mozgott (vasárnap nem). Illetve DHL-lel lett feladva, de ide már a magyar posta hozta (nem tudom, hogy a városban járó DHLes furgonok akkor mit visznek és hova, mert a bazi nagy utazótáskámat is a Magyar Posta hozta)
Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hegesztés topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Arc Raiders
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre még csak ébresztőre használtam, de majd utánanézek mire jó még (nem mire használható, hanem mire érdemes
)