Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
tehát:
1. Google Drive-ról letöltök mindent egy üres mappába a vinyómra
2. A vinyó azon mappájából, ahol tárolom a szinkronizálandó dolgokat átmásolok mindent az előző mappába, ahova letöltöttem a komplett felhőt
3. Ekkora fájlkezelő kérdezni fogja, hogy felülírom-e az adott fájlokat és ha újabb, az ami a vinyómon van akkor felülírom a régit
4. És ezt a mappát adom meg szinkronizálandó mappának a Google Drive-nakJól értettem?
Tx
-
Guzuke
csendes tag
Újabban rá kellett döbbennem, hogy valszeg nyáron egy frissítés eredménye ez. A sulimban áll a bál, hogy tavaszhoz képest nem tudjuk leszinkronizálni PC-re a megosztott mappát, helyette csak egy webesre mutató shortcutot tesz a PC-n levő mappába a GD. Mi ez, visszafejlesztés vagy hiba?
-
A kuka teljesen üres.
Írtam közben a Support-nak is ez ügyben.
Valahogy a velem Megosztott állományok kavarhatnak be, mert ha rákattintok a Drive-on a bal oldali menü alján a Tárhely aljára (ahol a méretet és a helyfoglalást is jelzi), ott megjelennek részletek, és soknál ezt látom a "Foglalt tárhely"-en felbukkanó infónál, hogy pl. "4 GB-ot használ a kvótából...".
De ezek hogyan, ha 1x más fiókban lévő fájlok?
-
spe88
senior tag
Mondjuk erre rájöhettem volna magamtól is
A mappán belül létrehoztam a két új mappát ugyanazzal a névvel és a tartalmat áthelyeztem 2 kattintással beléjük. Szóval a komplett mappastruktúrát nem is kellett megcsinálnom -- az halál lett volna
-- csak azt az egyet. És bamm, már jó is. Az informatika rejtelmei.
Köszi -
BigManus
addikt
Le van töltve a telefonodra a Google Fotók alkalmazás?
Ha igen, amikor megnyitod, rá fog kérdezni, hogy szeretnéd-e szinkronizálni a fotókat. Ha az igent választod, akkor onnantól amikor fotózol, fel fogja tölteni a készített fotókat, a Google fiókod alatt a fotókat megnyitva rögtön fog látszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mappán belül létrehoztam a két új mappát ugyanazzal a névvel és a tartalmat áthelyeztem 2 kattintással beléjük. Szóval a komplett mappastruktúrát nem is kellett megcsinálnom -- az halál lett volna
-- csak azt az egyet. És bamm, már jó is. Az informatika rejtelmei.