Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mdonci
csendes tag
Sziasztok! A minap újratelepítettem a laptopom, és a programok telepítésekor elakadtam a legegyszerűbb telepítésénél, a Drive-nál. A probléma a következő: letöltöm a Drive honlapjáról a programot, elindítom a telepítést, de a régebbi telepítő helyett csak egy kis ablakot látok, ahol kiírja, épp mit csinál a telepítő. Telepítési helyet meg sem tudok adni, majd a telepítés végén kiírja, hogy sikeres volt az install. A számítógépen kerestem a mappáját, de semmit sem találtam. Az asztalra kirakja a Sheets, Docs ikonokat, de a Drive mappája nincs sehol. A Startképernyőn is megjelenik a Drive, de kattintásra elkezd tölteni, majd abbahagyja.
Az lenne a kérdés, hogy ez valami új hülyeség, vagy csak az én gépemen nem stimmel valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nintendo Switch Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest