Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy jelenleg Ázsiában tartózkodom, ahol sajnos víz érte a telefonomat és emiatt nem tudom tölteni. A rajta lévő adatokat szeretném felhőbe menteni, de a sima 15 GB keretem erre nem lesz elég, ezért bővítenem kell.
Gondoltam Google accountba belépve egy ingyenes hónapra regisztrálom magam, de a kiválasztott csomagot nem engedi kiválasztani (Lite 30 GB) azzal a hibaüzenettel , hogy az nem érhető el a részemre.Feltételezem, hogy ez a csomag akkor csak az ázsiai (Indonéz) lakosság részére érhető el, de így meg vagyok lőve és nem tudom az adataimat elmenteni. Van esetleg valami tippetek, hogy mit tudnék csinálni?
Ami érdekesség feltűnt, hogy másik Google accountba belépve viszont a magyaroknak elérhető csomagot ajánlja fel (100 GB) ráadásul forintban és nem Indonéz Rupiában. Hogy lehet ez? Mit kell akkor beállítanom ebben a fiókban, hogy magyar csomagot ajánljon fel és forintban ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Battlefield 6
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest