Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Ismételten átgondolva a dolgot, képtelenség technikailag ugyanezt az állapotot előállítani.
A mások által az én albumomba feltöltött képek (elvileg) az én tárhelyemet nem foglalják, de a "mindent letöltök" és feltöltöm egy másik fiókba, ezt az állapotot megszüntetné.
Tehát ha most a saját adataim 100GB-ot, a mások által hozzáadottak meg 50GB-ot tesznek ki, akkor az új fiókba 150GB-ot töltenék fel, miközben a mások által elfoglalt hely megmaradna 50GB-nak. (Hacsak ezt a Google ki nem tudja "szűrni")
Azaz nem nyernénk tárhelyet, inkább vesztenénk... de lehet hogy nem jól okoskodok, minden esetre a család nem foglalkozik a kérdéssel.
Emiatt engem sem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest