Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Az oldal tetején a topik összefoglalóban leírtam, hogy a Chromecast Ultra egy "streamer eszköz, tehát önmagában nem működik. Minden képen kell a telefonunk, táblagépünk, vagy laptopunk ahhoz, hogy kirakjuk az eszközre az adott tartalmat."
Neked a CC TV kell, illetve egy rendes 5 GHz-es wifi kapcsolat!
-
-
GrandS
senior tag
Tanácsot kérnék tőletek. Van egy androidos mini pc-m, ami döglődik. Arra gondoltam, hogy egy Chromecastra leváltanám. Amire használnám: NAS-on lévő fotók, videók, esetleg zene lejátszására TV-n. A képernyőképeken úgy látom, hogy KODI is van rajta, most azt használom, de tulajdonképpen ha a notebookomat tükrözném a tv-re és úgy menne, az is teljesen megfelel.
Kérdéseim:
1. Erre a feladatra alkalmas-e
2. Ha igen, melyiket ajánlanátok: a Chromecast Google TV-t, vagy a Chromecast Ultra-t?Tudom, hogy a Google TV újabb, jobb, de az ultra meet szól, hogy olcsóbb és kapok hozzá net aljzatos tápot.
Köszönöm, ha segítetek!
-
Ha a távirányítón megnyomjátok a hang asszisztens gombot és kimondjátok az "open Play Store" -t, akkor megnyitja!
Ezen a videón 0:40-től.
-
ranlomadi
tag
válasz
oroszlan12
üzenetére
Köszi! Akkor irány a bolt.. :) remélem jól is működik rajta.. Mi verzión borzasztó
-
ranlomadi
tag
Sziasztok. Meg tud valaki erősíteni, hogy külföldön google tv chromecast-on elérhető e a Direct One alkalmazás nem mobilról tükrözve is?
-
zol84
tag
válasz
oroszlan12
üzenetére
Köszi ezt majd kipróbálom!
-
zol84
tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy chromecast with Google Tv-t.
Olyan kérdésem lenne hogy, amikor keresni próbálok az alkalmazások között a "sorry something went wrong" hibaüzenet jön fel mindig . Fel is olvassa fonetikusan
.
Hogy lehet ezt működésre bírni? -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Adott lenne egy FHD Crhomecast 3 és Iphone X telefon LG tévével ami természetesen FHD. Az a baj , hogy most az HBO MAX ra frissítés után rossz a felirat sáv és balra is van eltolódva kb . Nagyon kicsi a felirat. Sehol s találok rá megoldást , hogy lehetne megváltoztatni.
Amikor az HBO GO volt tökéletes volt. Nem is kellett változtatni rajta. De most élvezhetetlen lett. Windows laptopon is böngészőből tökéletes és van is beállítási lehetőség . Csak ezzel a Chromecastal van a hiba és csak az HBO Maxal Netflix Prime tökéletes. Merre kell elindulni hol lehet beállítani mert az Iphone appba nem lehet semmit se a Feliratnál csak a nyelvet és ki be kapcsolni ennyi csak. Előre is köszi a segítséget nektek. -
törölt tag
https://asztali-multimedia-lejatszo.arukereso.hu/google/chromecast-google-tv-ga01919-p638567988/#
https://asztali-multimedia-lejatszo.arukereso.hu/google/chromecast-47341-p616712940/Ez a kettő egy és ugyanaz?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Google Chromecast 3 alatt hogyan lehet az elsőként létrehozott nevet törölni?
-
törölt tag
Sziasztok! Google Chromecast with Google TV nevű okosítót tervezem megvenni, Mi a véleményetek róla? Van ebben az árkategóriában jobb nála 28-30k?
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Kislányom FHD tévéjéhez szeretnék okosítót, Mi stick van már a családban, annak a tudása nekünk megfelelne amúgy: KODI, Netflix, HBO Max menne róla, HDMI CEC fontos.
Viszont most látókörömbe került egy 3rd gen Chromecast is amit egy sticknél is olcsóbban meg tudnék venni, és ki is próbálnék szivesen egy ilyet.Ez még nem tud úgy működni mint a Mi Stick igaz?! Ahogy olvasom az összefoglalóban, nála még kell mindenképp streaming eszköz, csak a with TV verzió tudná kiváltani a MI Stick tudását? (Kadenciahelyesség meg ilyenek nem fontosak.)
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok!
Adott egy első generációs chromecast.
Most hogy elérhető hazánkban is a HBO MAX ami már több csatornás terhangal is elérhető.
Hogy tudnám elérni hogy a tévébe vagy az erősítőbe a többcsatornás hangot eljuttassa?
Hiába állítottam be a beállítások között csak sztereó pcm hang megy.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
motm70
csendes tag
a HBOMax app elérhető már a ChomeCast with Google TV-n?
-
SZATA
senior tag
Sikerült már valakinek feltelepítenie ChomeCast with Google TV-re az RTL Most app fekvő képernyős változatát?
-
Üdv! Google TV-re valóban nem érhető el a Filmio vagy csak én nem találom? Androidos telóra van. Köszi!
-
jsystem
csendes tag
Van valami megfizethető itthon beszerhező HUB - a főoldalon felsoroltakon kívül?
Elég gáz, hogy majd CC árát kell rákölteni ha egy LAN meg Pendive-ot akarok csatlakoztatni. Esetleg vmi power Y-kábel ami átviszi a 3A-t? Mert akkor egy sima HUB-bal is mehetne.
Ezzel sajna el sem indul (led sem ég) a saját tápjáról betáplálva sem. Ha az oldalsó USB-re kötöm a CC-t akkor elindul, de panaszos hogy nem elég a kraft:
Ugreen USB - 4x USB 3.2 Gen 1 HUB, micro USB tápcsatlakozóval, szürke (CM219 70336) -
-
zsolt501
nagyúr
Felvetődött egy kérdés Chromecast with Google TV-vel kapcsolatban, mi az optimális beállítás ha a TV amire kötve van HDMI-n csak 1080p-t tud HDR nélkül, a kép (kijelző) beállítás érdekelne, a tv elméletileg tud 10-bites megjelenítést, a TV készülék egy Samsung UE40F6400, de nem tudom mi lenne ehhez a TV-hez az optimális a Chromecast with Google TV beállítás.
Beállítások > Kijelző és hang > Színtartomány.
Ja és nem akarok sem 4K-s sem HDR tartalmat lejátszani.Előre is köszönöm a választ.
-
Keraa
aktív tag
Nem választható az 5 ghz. Csak a 2.4ghz (de az stabilan jelen van rámérve 90-100Mbit/sec) ! 2 generációs Chrome cast! Jófogáson vettem! Srácok szerintetek ez valami hamisított s.z.a.r. lehet? Az 5ghz. Messze van, azon most dolgozom, hogy elérje (jelerősítővel próbálkozom most)
-
Keraa
aktív tag
Youtube, + a telón lévő videók mennek. (Mondjuk nem simán, időnként akad) . Huawei p20. Android 10 ua. Úgy nem működik vele. A korábbi kiadású Google Home látja az eszközt, de csak akkor ha az eszköz wifi jelére kapcsolódom a telefonon! (Csak ugye ilyenkor a Home-ban nincs internet..tehát gyakorlatilag tökre használhatattlan) a legújabb Home pedig semmilyen formában sem látja az eszközt! Kb.6 szor reseteltem..semmi sem változott..😢
-
totopad
senior tag
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Van egy chromecast 2-m és a Netflix app nem jelenít meg képet, ha tükrözöm telefonról. A hang meg a felirat az látszik rendesen, csak a kép nem megy át. Meg lehet ezt oldani.valahogy? Előre is köszönöm!
-
newmoonlight
senior tag
Nem aktuális (még) a probléma, de ha esetleg megtörténne, hogy behal a Chromecast with Google TV távirányítója, akkor azt hol lehet javíttatni, ill. hol lehet másikat venni?
-
VeszelkaD
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, egy közönséges pc monitort is feltudnék így okosítani és pc csatlakozás nélkül tudnék netflixet, youtube, spotifyt használni monitoron? Esetlegesen Ipadet tükrözni rá?
Válaszotokat előre is köszönöm.Dani
-
TaylorPro
addikt
válasz
csanadu1968
üzenetére
Szia!
Mit hogyan? USB hub, bele egy pendrive és ennyi.
-
Somatom
veterán
A Windows -t nem ismerem. Androidon többnyire igen, de készülékfüggő. Android 6 -tól a Google szoftveresen letiltotta a Miracastot. Ezt a tiltást a gyártók felülbírálhatják. A legtöbb meg is teszi, de nem mindegyik. Stock Androidot futtató eszközökön (pl. Pixelek) nincs Miracast. Motorola telón futottam bele. Az ilyen készülékeken csak Chromecast -tal megy a képernyőtükrözés.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
nem vág full topicba, de hátha... ha csak annyi a cél, hogy buta TV-re tudjak Windows-t vagy Androidos eszközt tükrözni, akkor elég egy olcsó, Alis Miracast-os cuccot venni; vagy pl egy Microsoft féle Miracast adapter megbízhatóbb?
Okosításra van Coreeleces S905, de a CE-re csak Yetse-vel tudok castolni, komplett tükrözésre még nem találtam megoldást. -
TaylorPro
addikt
Szia! Én nem kíséreteznék. Úgy tudom ez a sorozat is jó hozzá. Összefoglaló is említi. WL10 kuponkóddal meg lejön -10%.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok,
Chromecast Google TV-hez szeretnék ethernet csatlakozós usb hubot, tárhely bővítésre. Ez szerintetek [link] jó lenne hozzá? Azért tetszene, mert van rajta SD kártyahely, amiből vannak jó minőségek itthon, gondolom nem rosszabb, mint ha pendrive-al használnám. Néztem a Baseus, Ugreen típusokat is, de a kártyahelyes változatok jóval drágábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- HIFIMAN SUNDARA SILVER Over-ear open planar audiofil fejhallgató, Ibasso szimm.tuningkábellel ELADÓ
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Netflix, spoty, youtube elindul) Mit tudok csinálni, hogy jó legyen? Konkrétan ezért szereztem 
.