Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
mit tegyek, ha a chrome totál bemondta az unalmast és nem tölt be semmit?! még a névjegyet, a beállításokat vagy a bővítmények oldalt sem...
(windows 8.1 64bit, chrome 36) -
scott_free
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
természetesen nem segít - ha lenyomom, akkor állandóan megjeleníti a könyvjelzősávot, ha ismét, akkor pedig csak a speed dial-es lapon olyan rondán, ahogy a betett képen is látszik.
ezen kívül nem tudok youtube-videót nézni, mert folyamatosan azt írja ki, hogy "nem sikerült betölteni a plug-int"...
ha a chrome://plugins-ban kikapcsolom az r31-es változatot, akkor megy rendesen, de ha újraindítom a chrome-ot, akkor újra visszaáll ez a szar.elképesztő, hogy ennyire sikerült elcseszniük egy valaha jó böngészőt!

-
scott_free
senior tag
hali,
win8-at tettem fel tegnap, egy darabig hiba nélkül futott a chrome rajta (desktopon), majd fogta magát és egy újraindítás után nem töltött be semmit, csak üres lapok jelentek meg, még a beállítások fül helyett is!
a -no-sandbox kapcsolóval ugyan működik, de akkor meg nem biztonságos.van erre valami normális javítás?

-
scott_free
senior tag
lol, bekapcsoltam ezt az Instant keresést, de minek, ha a magyar guglival nem működik?

furi, mert a keresésnél nem működik, viszont a korábban már meglátogatott oldalakat betölti, ahogy gépelek.
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
9-es verzió ide vagy oda, ez a könyvjelzőkezelő-probléma továbbra is megmaradt!

viszont korábban a Prohardver-fórum szétesett, ha 120%-on néztem, de most már jó.
és valóban gyorsabb lett. -
scott_free
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
közben rájöttem: amikor előjön a lista, akkor simán föléje megyek az egérrel annak, amit ki akarok törölni és nyomok egy delete-t.

-
scott_free
senior tag
hali,
van ugye a Chrome-ban ilyen automatikus kitöltés, amikor egy űrlapon elkezdek begépelni és rögtön felajánlja a kitöltést. ez rendben is van, de innen hogyan tudok kitörölni rosszul megadott adatot?
(pl. elgépeltem egy emailcímet, erre most a jó mellett a rosszat is felajánlja mindig) -
scott_free
senior tag
persze. ugyanaz van: nem látszik semmi, tök üres.
végül azzal sikerült megoldanom, hogy a "Beállítások/A motorháztető alatt"-nál megnyomtam a "Visszaállítás az alapértékekre" gombot.
nem tudom, hogy mi nem tetszett neki: a saját mentési könyvtár, vagy az, hogy indításkor betölti az utoljára megnyitott oldalakat, mert mást nem változtattam meg ott se. -
scott_free
senior tag
másnak is eltűnt a könyvjelzőkezelője?
hiába nyitom meg, üres marad az oldal.
a "További könyvjelzők" között megvan minden, csak a könyvjelzőkezelő nem működik.
(7.0.517.41 verzió) -
scott_free
senior tag
2 "komoly" problémám lett az új chrome-mal.
persze lehet, hogy régebbiek a változások, csak nekem valahogy most tűnt fel:1. a "Könyvjelző hozzáadása" csillaga átkerült a bal oldalról a jobb oldalra - ezt nem lehet visszaállítani valahogyan a bal oldalra?
2. ha jól emlékszem, akkor korábban világoskék színe volt a chrome ablakoknak (vagy legalábbis kékes árnyalatú), most meg ilyen béna ezüst. ezt vissza lehet állítani valahogyan?
mondjuk azt már az Operánál sem értettem sose, hogyha valami ilyesmit megváltoztatnak, akkor miért nem tesznek be egy kapcsolót, amivel vissza tudod állítani a megszokott nézetet.
mert engem most pl. baromira zavar, hogy a jobb szélre tették azt a hülye csillagot, mert ott nekem Flagchrome országzászlója van, és a csillaggal nagyon bénán néz ki.
de most komolyan: mi lenne, ha az autógyártók minden új modellnél váltogatnák az indexkapcsoló helyét?
-
scott_free
senior tag
hali,
ma előjött nekem ez az ostoba "Automatikus weboldalfordítás" - hol a francba tudom ezt kikapcsolni?!
-
scott_free
senior tag
hali,
azt hol lehet beállítani, hogy bizonyos típusú fájlokat ne lementsen, hanem automatikusan megnyisson egy megadott programmal (pl. torrent-fájlok)?
ill. menüsor egyáltalán nem létezik már a chrome-ban vagy csak én nem találom?

-
scott_free
senior tag
olyan kiegészítőt ismer valaki, ami megmutatja az aktuális árfolyamokat (pl. dollár/forint)?

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest