Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
A következő hibával szembesülök, már napok óta.: Chrome
A legújabb 64 bites Google Chrome Canary van fent, és mindig mikor kikapcsolom a gépet másnap, mintha kilenne az a rész feketítve a menük eltűnnek, de a háttérben mintha normálisan futna.

Eddig nem találtam ilyesmi hibát, de egy megoldás van újra rakni, na de állandóan, minden gép kikapcsnál?

Köszi ha valakinek van 5lete.

-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Megpróbálom a lehető legegyszerűbben elmondani, hogy mi is a problémám, de lehet nem fog sikerülni.

Szóval, tegyük fel, hogy van egy 3 perces Timbaland zene számunk és ezt a Chrome böngészővel lejátszva a külső 5.1-es hangfalon csak 2.0-át ad ki. Az az csak a jobb és bal első hangszórók szólnak. Tudom a youtube nem 5.1-es, csak így tudom éreztetni, hogy mi a gond.
ÉS ugyan ezt a számot lejátszva IE-vel itt a fő baj az IE
, minden csatorna szól, a bassz a minden. És rendesen van ereje a számnak.Ezt hogyan lehetne megoldani Chromeban, hogy az összes csatorna szóljon???

Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest