Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Sziasztok, Chromebook-on Chrome alatt az itthoni kábeles interneten folyamatosan DNS hibával "dobja" a netet a gép. Céges neten, mobilneten hibátlanul megy. Próbáltam google DNS szerverrel is, tűzfal kikapcsolásával is, ugyanaz...Mi lehet a baj?
-
natë
nagyúr
Mi a véleményetek a Chrome Plus-ról? Fölraktam és baromi gyorsnak tűnik...
-
natë
nagyúr
Bocs, ha már leírtátok, a legújabb 12-es dev alatt minden esetben flash frissítést kér, holott nem jelent meg chrome alá új verzió. Valahogy lehet ezt javítani?

-
natë
nagyúr
Ez valós lehet?

-
natë
nagyúr
Létezik Chrome-ra olyan kiegészítő ami bármilyen flash videót le tud tölteni? Youtube-os van, azt tudom, nekem olyan kellene, amivel tudok "lopni" videókat, mondjuk a bodybuilding.com-ról.
-
natë
nagyúr
Lehet, hogy korábban meg volt válaszolva (bocs), de az mitől van, hogy minden egyes alkalommal, amikor bezárom a chrome-ot, "appcrash" és összeomlik?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest