- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ez elég gáz, hogy a Google nem oldotta meg azt, hogy két külön helyen tárolódnak a könyvjelzők azonos azonosító esetén is, és nincs normális mód arra, hogy össze lehessen hozni a kettőt...
Ez a gombos megoldás meg megint szar, eleve nálam ki van kapcsolva a könyvjelzősáv, meg ahogy írtad, ez egyirányú. Újabb okostojás dolog a Google részéről (mint a Megnyitás gomb hiánya, miközben rengeteg júzer hiányolja), hogy ezt nem oldják meg. Biztos oltári sok idejét venné el egy normális programozónak...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na b@szki, most mondtam volna, hogy akkor ott a Google Bookmarks, de lószart:
https://www.google.com/bookmarks
Ide felmegyek bejelentkezve, és nem látszanak a szinkronizált könyvjelzőim.
Mi a büdös francért nem?
Nem vágom, miért nem hozták össze a kettőt Google-nél... -
Sk8erPeter
nagyúr
Ismerem a beállításokat, meg a program esetleges előnyeit is...
De igazából egyelőre túl sok hasznát amúgy sem veszem, mivel Operára sajnos nincs még kiegészítő, ott elvileg még a File API-n dolgoznak. Firefox-ot meg messziről kerülöm, ha tehetem."Idegen" gépeken meg amúgy sem szinkronizáltatnám a saját könyvjelzőimet, más böngészőjét nem rakom tele a saját szaraimmal, szóval az ott amúgy sem pálya...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha véletlenül továbbra is bekapcsolva marad a Google-szinkronizáció IS az Xmarks-szal párhuzamosan, akkor az Xmarks olyan csodálatosan összekavarja a könyvjelzőket, ahogy kell. Alig voltam ideges, amikor már másodszor kellett a hatmilliónyi könyvjelzőmet újból rendezgetni. Igazából azt csinálja, hogy számtalan könyvtárat duplikál. A tököm se tudja, miért. Az nem igazán érthető indok számomra, hogy a Google-szinkronizáció be van kapcsolva... és akkor mi van?
Ja, de persze a duplikálás sem következetesen történik, mivel jópár könyvjelzőt meg kihagy... tehát manuálisan meg kell néznem, hogy tulajdonképpen melyik is az, amelyikben a több könyvjelző van, azt a könyvtárat kell meghagynom.
Ami még hibajelenség: egyes könyvtárakat kiszed alkönyvtárakból, és a főmenübe dobálja, fingom sincs, milyen alapon, mindenesetre kezd egyre jobban idegesíteni, lehet, hogy marad csak a szimpla Google-szinkronizáció, plusz Transmute... Pedig örültem az Xmarks-nak, de ha ekkora fos, hogy így összekavarja a könyvjelzőket (ne legyen már ekkora probléma, hogy be van kapcsolva a beépített szinkronizáció), akkor lehet, hogy búcsút kell intenem neki. -
koshmar
veterán
Lehet, hogy ha egyszer beállítod, hogy ne fordítsa, de egy idő múlva mégis visszaállítod, akkor megsértődik és azért sem.
Viszont érdekes:
Felmentem a Wikipedia-ra és behoztam egy angol szócikket.
Nem ajánlotta fel a fordítást, mert ki van kapcsolva.
De csak a próba kedvéért visszaállítottam arra, hogy fordítson.
Nyomtam egy frissítést, azonnal felajánlotta... -
KubanitoS
veterán
Fiók szinkronizációra gondoltam.
Beállítások/személyes/szinkronizálás. Két gépet használok és ez a funkció lementette az eddig látogatott oldalakat, jelszavakat, ilyesmi. Pont ezért maradt meg minden a régiben a béta törlése után is, kivéve a rögzített ablakokat. Mondjuk szerintem ezt nem lehet beállítani, mármint hogy mentse a rögzített ablakokat is.
A fordítóra visszatérve: más nyelveknél működik, most próbáltam ki, de az angolt nem akarja fordítani. Az lehet a baj, hogy amikor kijött felül a sáv, hogy fordítsa a következő oldalt angolra, akkor a jobb oldalon a beállítások fület lenyitva rámentem arra, hogy soha többet ne kérdezze ezt meg angol oldalaknál. Ezt kellene valahogy visszacsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest