- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
Draken #29534 üzenetére
gemius, ki akar veled töltetni egy közvéleménykutatást ( a netes szokásaidról) , szabaditsd fel, meglátod.
Ha nem akarod kitölteni ne csinálj semmit, ne kattints semmire hanem zárd be a lapot.ird be a gugliba hogy gemius.
valoszinűleg egyszer valamikor valahol elfogadtál tőlük valamit és azóta lerázhatatlanok.
de semmi vész, én már végigcsináltam párat régebben, aztán tavaly "kisorsoltak" és megjutalmaztak egy akkupowerrel, nagyon praktikus. -
w333
félisten
válasz
Draken #16838 üzenetére
Én mindig manuálisan törlök ... (ebben a 2 Regedit könyvtárban az összes program megtalálható, név szerint törölhető pl. ott a Google ami = Chrome), mert mi van akkor ha az iobit egy olyan programnak is törli a regisztrációs bejegyzését amit én nem is szeretnék aztán majd az adott program soha nem indul el ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest