Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
egyébként de csak kicsit másképp, megnéztem a kódot itt PH-n:
popupot így adták meg top=80,left=190,width=700,height=660
na most FF-ben nem ennek ellenére kb 3px-lel van a tetejétől az ablak kezdete, gondolom, mert úgy van csinálva, hogy arra törekszik a böngésző hogy férjen ki a tartalom (height 660) a képbe. Chrome meg szarik erre és megcsinálja azt amit a programozó megírt, top 80, az 80. ennyi a történet. -
DS39
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
nálam is ez van (egyébként én amikor írtad a főablak kilógására gondoltam, nem a popup-ra), de csak a PH popupnál, valamiért lentebbről pozicionálja. szerintem a javascriptben vagy nincs megadva rendesen vagy olyan kóddal van megadva amit a Chrome másként értelmez.
(pl. a saját weboldalamon nem pozicionáltam a popupokat és így Chrome alatt és FF alatt is a bal felső sarokból indul ki.) -
Donvit078
tag
-
Donvit078
tag
válasz
Superhun
üzenetére
defaultban jelenik meg?ez mit takar?
csak azt tudom mondani hogy nálam tökéletesen úgy nyílik minden ablak ahogy én beállítom a "széleit" kivéve ha valami felbukkanó felugró ablak besurran de ez minden böngészőnél így van, komoly hiba?
csinálhatnál egy printscreent hogy mi is ez a komoly hiba
megnyitom bárki adatlapját tökéletesen úgy nyílik mint a többi ablak ha ezt a példát hoztátok elő
-
eketomy
senior tag
válasz
Superhun
üzenetére
Hehhh, értem már a problémádat! De sajna erre nem tudok megoldást a ph-n ha megnyitom a valamilyen felhasználó adatlapját akkor nekem is mindig lentebb rakja kis méretben az oldat. Igazából nekem ez nem egy nagy probléma de erre spec én sem tudom a megoldást, egyébként másban mindenben jobb a chrome sztem mint a firefox, de ha tud valaki erre megoldást akkor az engem is érdekelne

-
eketomy
senior tag
válasz
Superhun
üzenetére
Ha kilógnak a lapok a képernyőről akkor próbáld kicsinyíteni az oldal tartalmát! Az nem segíthet? mondjuk nem teljesen értem mi a gond, de hogy ha valami kilóg akkor kicsinyíteni kell. A chrome egyébként ha kilépsz megjegyzi a beállításokat, főleg hogy ha szinkronizálod azokat a gmail-es fiókoddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)