- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Superhun #9094 üzenetére
egyébként de csak kicsit másképp, megnéztem a kódot itt PH-n:
popupot így adták meg top=80,left=190,width=700,height=660
na most FF-ben nem ennek ellenére kb 3px-lel van a tetejétől az ablak kezdete, gondolom, mert úgy van csinálva, hogy arra törekszik a böngésző hogy férjen ki a tartalom (height 660) a képbe. Chrome meg szarik erre és megcsinálja azt amit a programozó megírt, top 80, az 80. ennyi a történet. -
DS39
nagyúr
válasz
Superhun #9091 üzenetére
nálam is ez van (egyébként én amikor írtad a főablak kilógására gondoltam, nem a popup-ra), de csak a PH popupnál, valamiért lentebbről pozicionálja. szerintem a javascriptben vagy nincs megadva rendesen vagy olyan kóddal van megadva amit a Chrome másként értelmez.
(pl. a saját weboldalamon nem pozicionáltam a popupokat és így Chrome alatt és FF alatt is a bal felső sarokból indul ki.) -
Donvit078
tag
-
Donvit078
tag
válasz
Superhun #9084 üzenetére
defaultban jelenik meg?ez mit takar?
csak azt tudom mondani hogy nálam tökéletesen úgy nyílik minden ablak ahogy én beállítom a "széleit" kivéve ha valami felbukkanó felugró ablak besurran de ez minden böngészőnél így van, komoly hiba?
csinálhatnál egy printscreent hogy mi is ez a komoly hiba
megnyitom bárki adatlapját tökéletesen úgy nyílik mint a többi ablak ha ezt a példát hoztátok elő
-
eketomy
senior tag
válasz
Superhun #9078 üzenetére
Hehhh, értem már a problémádat! De sajna erre nem tudok megoldást a ph-n ha megnyitom a valamilyen felhasználó adatlapját akkor nekem is mindig lentebb rakja kis méretben az oldat. Igazából nekem ez nem egy nagy probléma de erre spec én sem tudom a megoldást, egyébként másban mindenben jobb a chrome sztem mint a firefox, de ha tud valaki erre megoldást akkor az engem is érdekelne
-
eketomy
senior tag
válasz
Superhun #9073 üzenetére
Ha kilógnak a lapok a képernyőről akkor próbáld kicsinyíteni az oldal tartalmát! Az nem segíthet? mondjuk nem teljesen értem mi a gond, de hogy ha valami kilóg akkor kicsinyíteni kell. A chrome egyébként ha kilépsz megjegyzi a beállításokat, főleg hogy ha szinkronizálod azokat a gmail-es fiókoddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Crucial 240GB SSD eladó
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest