- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Hahaha
Egyszerűen imádom és mindig mosolyt csal az arcomra az a naivitás, mikor a prohardveren valaki azt mondja, hogy "Ilyen nincs"Azért mert te még nem találkoztál ilyesmivel, nem zárja ki.
Nem minden esetben, de az esetek nagy részében ha nekem egy oldal vagy kiegészítő összeomlik, akkor viszi az egész Chrome-ot
Most nem tudom, hogy fogja-e még produkálni, mert tegnap újratelepítettem, de előlegezd már meg nekem kérlek, hogy tudom, mit tapasztalok
-
mzso
veterán
Senki nem szokott szopni a fordítóval?
Közben rájöttem, hogy van egy olyan hogy fordítás magyarra az előugró menüben. De ez hülye módon a böngésző nyelvére fordít és nem amire be van állítva a fordító.
(A google translate-et értelmetlen magyarra állítani ha tud valaki angolul mert nagyon gyatra a minősége. Gyakorlatilag először angolra fordít, majd abból még egyszer magyarra. Egy értelmezhetetlen gányhalmazt létrehozva)
Bár ez előhozza a fordító ikont ahol, még jó pár klikkel beállíthatom a forrás cél nyelvet és a fordítást. De ez így már marha szarakvós...Nincs legalább arra valami mód/kiegészítő, hogy a menüben lévőt lecseréljem vagy hozzáadjam az agolra fordítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest