Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angyalifény
tag
És kiirja minden weoboldalon és csak rá kell nyomni vagy megoldható úgy mint az operába ? mert az nem írta ki itt pl a ph-n a bejelentkezésnél hogy csak rá kelljen nyomni hanem el kellett húznom az egérnyilat meg gombotr megnyomni és akkor tette ki a jelszót.
bár ehhez is láttam a kiterjesztéseknél pont olyan kuulcsot ami az opinál is van

-
törölt tag
igen, én is most néztem utána, hogy a Chrome a google saját licensz szerződésével jön, a Chromium viszont GPL (bár ez platform függő). illetve ha valaki szereti a Chromiumot, de nem bízik a google-ben, akkor is használhat arra épülő fejlesztést, mint péládul az Iron
amúgy én nem aggódnék annyira az ilyen IP címes dolog miatt. egy sima letöltő oldal is rögzíti az IP-det, ha máshoz nem, akkor statisztikákhoz, de akkor is jelen van az adat, és ha esetleg feltörik az oldalt, akkor ugye kinyerhető. illetve hogy a sütikben is mik vannak, az is egy más kérdés. csak ezek olyan régóta jelen levő dolgok, hogy az emberek többsége természetesnek veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs