- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Angyalifény
üzenetére
minél többet jelölsz be, annál lassabb lesz a böngészés, mert egy rakás listához kell hasonlítania az oldalkon található hivatkozásokat. szerintem például ha nem nézel japán meg kínai oldalakat, akkor teljesen felesleges azokat bejelölni, de gyanítom, hogy az orosszal is ez a helyzet.
nekem az adblock+ nem igazán jött be chromium alatt, nem tud rendesen blokkolni elemeket. amit egyszer kijelöltem neki, hogy blokkolja, azt sem mind tette meg, plusz nem bírt mit kezdeni a FF-os adblock+ saját listámmal, nem lehetett importálni (illetve lehetett, csak nem blokkolt róla semmit).
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest