Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Lehet nem vagyok egyedül, hogy jártam a böngészővel.
Béta verziók keresése volt engedélyezve a frissítések közt, 'Névjegy' szerint 3.xx volt fennt.
Aztán egy új Win telepítés után feltűnt, hogy egészen máshogy néz ki, kijavították az idegesítő hibáit.
Vagyis nem frissűlt (teljesen) az új verzióra, csak egy új rendszer telepítéssel. Most már Firefox-ot sem telepítettem, lehet az zavart neki be.Hogy mik a különbségek?
-'Új lap' előhozásakor nem a 3x3-st gyakran használt lapoat ajánlja fel, hanem 2x4-es képsor, amiket én állíhatok be.
-Nem vált át másik alkalmazásra, nem lesz néhol átlátszó időnként. (Már ha érthető..)
-FlashPlayer települ, nem kell neki Firefox.
-Bőrök választhatósága.Hirtelen ennyi. Szóval lehet valami más zavart be neki, de akinél ezek nem újúltak, érdemes utánanéznie mi miatt lehet. Márha eddig nem volt még erröl szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Gamer Egér RGB!!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest