Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Lehet nem vagyok egyedül, hogy jártam a böngészővel.
Béta verziók keresése volt engedélyezve a frissítések közt, 'Névjegy' szerint 3.xx volt fennt.
Aztán egy új Win telepítés után feltűnt, hogy egészen máshogy néz ki, kijavították az idegesítő hibáit.
Vagyis nem frissűlt (teljesen) az új verzióra, csak egy új rendszer telepítéssel. Most már Firefox-ot sem telepítettem, lehet az zavart neki be.Hogy mik a különbségek?
-'Új lap' előhozásakor nem a 3x3-st gyakran használt lapoat ajánlja fel, hanem 2x4-es képsor, amiket én állíhatok be.
-Nem vált át másik alkalmazásra, nem lesz néhol átlátszó időnként. (Már ha érthető..)
-FlashPlayer települ, nem kell neki Firefox.
-Bőrök választhatósága.Hirtelen ennyi. Szóval lehet valami más zavart be neki, de akinél ezek nem újúltak, érdemes utánanéznie mi miatt lehet. Márha eddig nem volt még erröl szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest