Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
BFilterrel használom a Chrome-ot. Egy szervezetnek küldtem üzenetet a szervezet saját weboldalán. Közben használtam a böngésző fordítóját, mert az oldaluk nem magyar nyelvű, hanem angol. Nem értettem mindent, amit az üzenetküldésre használt oldalon írtak. Rubrikákat kitöltöttem, egyes opciókat megjelöltem, üzenetet beírtam és elküldtem. Vacak magyarsággal (ugye, a böngészővel magyarra fordítottam az oldal szövegét) kiírta, az üzenetet sikerült elküldeni.
De tényleg sikerült? A BFilterrel meg a böngésző fordítójával nem rontottam el valamit?
Az üzenetem angolul írtam be a. Azt a böngésző ugye nem magyarra fordítva küldte el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indul a ChatGPT Health
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest