- iPhone topik
- Yettel topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ez azért van mert maszkolja magát mindenféle böngészőnek magától a chrome, operában ezt meg kell tenni."
Hmm, ezt az infót honnan szeded?
Én ilyen maszkváltogatásról még soha nem hallottam, elég furcsa is lenne, ha rontaná a saját statisztikáit a Chrome...A méret tényleg furcsa, az alapértelmezett telepítési könyvtár rugalmatlansága meg tényleg nagyon idiótán van beállítva, egyáltalán nem is értem, hogy lehet ennyire betonba öntve, miért nem lehetett úgy megoldani, mint bármelyik kutyaközönséges programnál, tárolja a telepítési útvonalat, és ahhoz képest hivatkozik a saját szaraira. Tulajdonképpen nem látom az indokát az ilyen teljes bebetonozásnak.

Tényleg, meg akarom már írni az első extensionömet Operában, ki kéne már próbálni, mennyiben más.

Összességében nem vagyok elájulva a Chrome-tól sebesség tekintetében sem (Opera nálam gyorsabb!!) és funkcionalitás, testreszabhatóság terén sem, mégis vannak tulajdonságai, amik miatt azért még mindig "az egyik" marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest