Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Firefox egyre inkább kezd az idegeimre menni (főleg a facebook miatt... ha kicsit tovább van megnyitva a fb (4-5 óra), akkor mindenféle scripthibákat okoz (nem válaszol, stb), 100%-on pörgeti egy processzormagot, némi görgetés után nem indulnak a gifek, beágyazott videók. CPU: AMD A8-6500, RAM: 16GB (#1). Kipróbálnám a chrome-ot is, de van pár dolog, ami nélkül nehezen tudom elképzelni a böngészést, ezekből egyikre még nem találtam megoldást: fox alatt van egy tree style tabs nevű kiegszítő. Chrome alá csak olyat találtam, ami vagy nem tud strukturált tabkezelést, de beépül a főablakba, vagy tud, de külön ablakban fut. Előbbi hátránya nyilvánvaló, utóbbié az, hogy a főablaktól külön életet él. Elég sok tabot használok, most jelenleg 351db van a listában, ez nálam alsó-közepes szint. Ha 6-700 fölé megy, akkor szoktam nekiállni gyomlálni, de 120-150 alá akkor sem szoktam tudni vinni. Fox nyilván nem tölti ezeket mind be, és nincs is erre szükség: elég, ha akkor betöltődnek, ha ráklikkolok. Chrome nem így működik, de talán orvosság erre a FooTab, ami a chrome indulásakor elvileg blokkolja az inaktív lapokat. Kérdés, hogy néhányszáz tab esetén mennyire működik jól...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy nem tudtok véletlenül egy olyan tabkezelőt, ami a főablakba épül be *és* kezel fastruktúrát? Előre is köszönöm a segítséget, további kellemes vasárnapot!

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Opel topik
- LEGO klub
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs