Hirdetés
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Firefox egyre inkább kezd az idegeimre menni (főleg a facebook miatt... ha kicsit tovább van megnyitva a fb (4-5 óra), akkor mindenféle scripthibákat okoz (nem válaszol, stb), 100%-on pörgeti egy processzormagot, némi görgetés után nem indulnak a gifek, beágyazott videók. CPU: AMD A8-6500, RAM: 16GB (#1). Kipróbálnám a chrome-ot is, de van pár dolog, ami nélkül nehezen tudom elképzelni a böngészést, ezekből egyikre még nem találtam megoldást: fox alatt van egy tree style tabs nevű kiegszítő. Chrome alá csak olyat találtam, ami vagy nem tud strukturált tabkezelést, de beépül a főablakba, vagy tud, de külön ablakban fut. Előbbi hátránya nyilvánvaló, utóbbié az, hogy a főablaktól külön életet él. Elég sok tabot használok, most jelenleg 351db van a listában, ez nálam alsó-közepes szint. Ha 6-700 fölé megy, akkor szoktam nekiállni gyomlálni, de 120-150 alá akkor sem szoktam tudni vinni. Fox nyilván nem tölti ezeket mind be, és nincs is erre szükség: elég, ha akkor betöltődnek, ha ráklikkolok. Chrome nem így működik, de talán orvosság erre a FooTab, ami a chrome indulásakor elvileg blokkolja az inaktív lapokat. Kérdés, hogy néhányszáz tab esetén mennyire működik jól...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy nem tudtok véletlenül egy olyan tabkezelőt, ami a főablakba épül be *és* kezel fastruktúrát? Előre is köszönöm a segítséget, további kellemes vasárnapot!

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- SUSE Linux
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest