- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
22balu
aktív tag
Helló!
Egy hihetetlen idegesítő dologtól kellene szabaduljak, megváltozott a Google keresőoldala.
Nem tudom, pár napja történt, semmi egyéb eseményhez nem köthető. Mivel úgy nézett ki, mint egy vírusos 5z@r, megnéztem, nincs-e valami "felesleges" (véletlen spam) telepítve a Windows-on, futtattam egy Adware Cleaner Tool-t (egyszer már sikeresen segített), átnéztem a Kiegészítőket, Bővítményeket is, és minden tiszta volt. Ekkor a CCleanerrel legyalultam, még mindig nem lett jó. Visszaállítottam a Chrome-ot alapbeállításokra, szintén nem hozott eredményt. Töröltem, majd újratelepítettem és csak ez fogadott.
Firefox-ra váltottam, de 20 perc után hiányzott a Chrome, szóval meg kell oldanom ezt a bibit. Ahogy majd látjátok, az oldal tök "kamun" néz ki, a gombok nem nagyon működnek rajta, "search tools" nem reagál, RÁADÁSUL a magyar Google oldal angolul jelenik meg... Google Maps egyszerűen nem hoz be találatot városokra, Firefox-ban minden flottul megy. Én már ehhez egyedül kevés vagyok.képek:[link], [link] a két kép között ide ott kattintva( web-image fül) igy jelenik meg a google
Új hozzászólás Aktív témák
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Subaru topik
- Vicces AI generált képek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest