Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
22balu
aktív tag
Helló!
Egy hihetetlen idegesítő dologtól kellene szabaduljak, megváltozott a Google keresőoldala.
Nem tudom, pár napja történt, semmi egyéb eseményhez nem köthető. Mivel úgy nézett ki, mint egy vírusos 5z@r, megnéztem, nincs-e valami "felesleges" (véletlen spam) telepítve a Windows-on, futtattam egy Adware Cleaner Tool-t (egyszer már sikeresen segített), átnéztem a Kiegészítőket, Bővítményeket is, és minden tiszta volt. Ekkor a CCleanerrel legyalultam, még mindig nem lett jó. Visszaállítottam a Chrome-ot alapbeállításokra, szintén nem hozott eredményt. Töröltem, majd újratelepítettem és csak ez fogadott.
Firefox-ra váltottam, de 20 perc után hiányzott a Chrome, szóval meg kell oldanom ezt a bibit. Ahogy majd látjátok, az oldal tök "kamun" néz ki, a gombok nem nagyon működnek rajta, "search tools" nem reagál, RÁADÁSUL a magyar Google oldal angolul jelenik meg... Google Maps egyszerűen nem hoz be találatot városokra, Firefox-ban minden flottul megy. Én már ehhez egyedül kevés vagyok.képek:[link], [link] a két kép között ide ott kattintva( web-image fül) igy jelenik meg a google
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Formula-1
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest