- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
secler07
tag
Sziasztok !
Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, úgy látom nem csak nálam sz@rakodik a chrome. Elég fura dologra lettem figyelmes.Nálam már napok óta belaggolt böngészés közben, ezért felraktam a Firefox-ot, de fent hagytam a chrome-ot is. Ezzel nem is volt semmi baj, azonban rá van kötve a gépre egy Full HD TV, amin filmezni szoktam (mellette egyébként nem szokott semmi megnyitva lenni). Bármit néztem, állandóan akadozott 1-2 mp-re, hang is megakadt sokszor. Mellette megnyitottam a feladatkezelőt, hogy mégis mi lehet a ludas, és hát a chrome bizony 1-2 mp-re +30%-al megpörgeti a procimat (FX6300). Ami furcsa, hogy oké fent van a gépen, de napok óta meg se nyitottam, ettől persze a háttérbe elfutkorászik. Leszedtem teljesen és megszűnt a lagg filmezés közben. Ilyet még nem láttam, ez mégis mitől lehet ? Egyébként Win 8.1 és kb egy hónapja se raktam újra a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Könyvajánló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest