Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Elég régen full "gyári" módban használom a Chrome-ot (W8.1x64-en) így mikor jött a hír, feltettem a 64 bites béta verziót. Kár volt. Miután feltettem, olyan szinten elkezdtek az oldal betöltődések belassulni, hogy már azt néztem, egyáltalán van-e Internet kapcsolatom (a speedtest.net szerit megvan a teljes sávszélességem). Némelyik oldalnál (például a prohardver fórum oldalain rendszeresen) le is áll a betöltés egy egyszerű frissítés során is, mondván, hogy az oldal nem elérhető. Nem tudom ezt az egészet mi okozhatja, de lévén még csak béta verzió, gondoltam eltávolítom, és vissza teszem a korábbi 32 bites véglegest.
Na itt közölte velem a Chrome, hogy felejtsem el a downgrade-et, mivel a felhasználói fiókom egy újabb verzióban készült, a régebbivel nem nyitható meg, mivel nem kompatibilis, így vagy adjak meg egy új fiókot, vagy térjek át a legújabb verzióra.
Na ebben tud valaki segíteni? Jelenleg nincs Chrome a gépen, mert olyan szinten felbaszta az agyam, először a sorozatos leállásaival, utána meg azzal, hogy a megnyitott füleimnek búcsút mondhattam (sajna nem mindre emlékszem, mi volt megnyitva, és mi várt még megnézésre olvasásra) de még a 32 bites verzió használatát se engedte, hanem csak a hibaüzeneteket dobálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest