Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Mutatom.
Mint látod, Operát leszámítva mind képes az ablakhoz igazítani a képet. Számomra érthetetlen, hogy annyi év után egy ilyen alapvető dolgot miért képtelenek implementálni, merthogy sokan panaszkodnak rá, az biztos.

És ezeket nem én mesterkéltem így. A böngészők rögtön a kép megnyitása után ezt az állapotot veszik fel.Csatlakoznék ahhoz, hogy az Opera nagy előnye számomra is zavaró. Én is inkább egy fapados programot szeretek kapni, és ami kell beteszem hozzá kiegészítőkkel. Így biztosan csak azt tudja a program, amire szükségem van. De nincs szükségem benne email kliensre, torrent kliensre, közösségi biz-baz-ra, turbora (persze ha lenne mobil netem, még lehet használnám is), meg a jó ég tudja mi van benne. Viszont ami számomra fontos, az opera fejlesztő eszköze a dragonfly meg egy nagy bug. Folyton megfagy, ha csak egy kicsi hiba is van a kódban, pedig a funkciója egy fejlesztő számára pont a hibák debuggolása.

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest