- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Most próbáltam ki a legújabb 5-ös bétát. (5.0.322.2)
Nos, a legelső, ami furcsa volt, hogy kegyetlenül lassú volt és nem értettem, hogy miért, de rájöttem, hogy az Avira WebGuard-ja miatt. Ha azt kikapcsolom, akkor normálisan működik a böngésző. Csakhogy a többi böngészővel nem akad össze és azért jó, ha a WebGuard mellett netezik az ember. Ez nagyon bosszantó probléma a Chrome-nál az oldalak többsége használhatatlan. Ahol van ráadásul még egy kis reklám is vagy egyéb más flash videó, akkor még 100%-on tekeri is a procit amíg be nem zárom az oldalt. Ez is csak WebGuard mellett jelentkezik.
Csak gondoltam megosztom ezt az élményt. Nekem így nem kell Chrome. Amúgy meg semmivel sem gyorsabb az oldalak töltési sebessége, mint Pale Moon alatt, sőt!
Remélem majd valamikor a következő verziók valamelyikében kijavítják ezt a buta és bosszantó hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest