Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Sziasztok!
Régóta Firefox fut a gépemen, és eddig szépen is tette a dolgát. Kicsit lassú, összeomlások nagyon ritkán történtek. Eddig csak kíváncsian követtem, hogy milyen gyors léptékben fejlődik a Google böngészője, de talán eljött a pillanat, hogy kipróbálásra kerüljön a gépemen. Látom ma jelent meg a 4-es verziója, ami már támogatja a kiegészítők telepítését is. Lenne is pár kérdésem a programmal kapcsolatban.
1., Számomra fontos a reklám blokkoló, gondolom ez akar lenni Chrome alatt: AdBlock. Aki használja, segíthetne, hogyan kell beállítani, képes-e frissíteni magát ? Nekem kell-e az elején külső szűrőt hozzáadnom, vagy alapból tartalmaz? Nemrég próbáltam, de nem rakott ikont a böngészőben, ez megoldható valahogy?
2., Örömteli hír számomra, hogy a WOT kiegészítő is támogatja a böngészőt.
3., Ez a JAVA program működik vajon a böngészővel?
4., Firefox úgy van beállítva nálam, hogy kilépéskor töröl minden előzményt (kivéve a jelszavaimat), eddig én ilyet nem találtam a Chromeban, megoldható vajon? (CCleaner szépen tud utána takarítani)
5., Könyvjelzők kezelése hogy történik, én mindig lementem Firefoxban, és utána gyorsan visszatudom állítani. Ha jól tudom ilyen nincs a Chromeban, helyette valamilyen online archiválás van, vagy mi a szösz. Hogyan működik?Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- OTP Bank topic
- Nyaralás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest