Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

peppa tag Ezt néztem nemrég a Neuralinkről. Van benne számomra több érdekes momentum is. 
 Az egyik, ami szimpatikus, hogy bevallja: fogalmuk sincs hogyan alakul ki és egyáltalán mi is a tudat/tudatosság. Ahogy mondja szerintük elkezdenek egymással "beszélgetni" a molekulák...
 Elmondja, hogy már most mennyire függünk a technikától pl: a telefonjainktól ezért ez ma már egy normális dolog. Hátborzongató volt hallgatni, ahogy a tesztalany arról beszélt, alig várja, mit fognak még tudni az implantok a jövőben. Azt a folyamatot, hogy az emberek külső eszközökkel jutnak képességbeli fejlődéshez, egy egészen új szintre emeli, egészen új szintű függőséget is létrehozva.Mindennek van egy verhetetlen legitimációja: a betegségek gyógyítása. Őszintén, ki mondana nemet arra, hogy egy vak újra lásson? Mellékesen ott lesz emellett a szuper képességek lehetősége is, amiért valójában semmit nem kell tenned, csak befizetsz egy implantra. Ha ezekkel, a félelmeinket és vágyainkat egyre erősebben megragadó dolgokkal nagyon beelőzzük a morális alapjainkat, akkor nem fogjuk tudni jól használni, hanem mi leszünk használva. Ezért szerintem a technika fejlődése önmagában nem jó, vagy rossz, hanem az ideje, a mértéke és a helye szerinte lesz jó, vagy rossz. Én úgy gondolom sokkal gyorsabb a jelenlegi fejlődés, mint ami indokolt lenne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő