- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
johnbl #36943 üzenetére
Mosolyogni? Üdv itt, minálunk!
-
-
kemotox
addikt
válasz
johnbl #32996 üzenetére
Hát, lehet róla szó, de ez lesz egyáltalán az első basszusgitár a kezemben, szóval ilyen Another one bites the dust-nál szofisztikáltabb riff-re nem érdemes számítani
Én olyant hallottam a Sire-ről, hogy a V7 miatt a "milliós Warwickot" rakták odébb, és lett a Sire a fő hangszer. Vélek felfedezni egy kis lírai túlzást, de tény, hogy nagyon dícsérik, és a magasabb árkategóriás cuccokkal emlegetik egy lapon. Majd meglássuk. Mondjuk sok összehasonlítási alapom nincs
-
bigrob
őstag
válasz
johnbl #32989 üzenetére
Kíváncsian várom milyen lesz ha megérkezik..
Család itt is elég nagy tűréshatárral rendelkezik szerencsére..Bármilyen műfaj érdekel ami megtetszik, bár funky témákhoz hihetetlenül béna vagyok, de szeretem azt is..
Legfőképp azért a torzított gitár hangjára áll a cerka, 7 húrossal lehet nyomatni Amon Amarthot, Five Finger Death Punchot, Slipknotot, illetve ismerkedek még a Nekrogoblikon együttessel is, de ez még szerintem sok lesz..
Santana, Gary Moore-tól kezdve Satriani, Zakk Wylde is szerepel a repertoárban.
Mötál klasszikusokat most nem sorolnám fel.Szerk.: Annyira nyomjátok ezt a Sire-t, hogy még a végén én is lecserélem az SX-et...
Bár a törpe kezeimnek jobban tetszene ez az Ibanez GSRM20B-WNF rövid menzúrás..
Szólógitárból kell a hosszabb menzúra, basszerből meg a rövid.. Valami gond itt is van.. -
kemotox
addikt
válasz
johnbl #32994 üzenetére
Csere?
Én 85ért tudtam így szerezni... Hát nemtom, az az igazság, hogy tényleg bejön alapvetően mindegyik szín, de lehet azért érdemes lett volna megfontolni. 6 ezer pluszba a szín miatt? Hát nemtom.
Mondjuk magamat ismerve 2 nap és szét lesz kurelva, úgyhogy tök mindegy
Fordítva vagyok bekötve vagy nemtom, de általában minél jobban próbálok vigyázni valamire, annál nagyobb az esély, hogy leejtem vagy valami baja lesz.. Nembaj, rákenról azt jóvan.
-
kemotox
addikt
válasz
johnbl #32992 üzenetére
Jaja, Sire V3, fekete. Mind a négy szín dögös igazából, de legjobban a sunburst tetszett, de sajna csak fekete és fehér között lehetett választani. Láttam egy videón nemrég egy fekete JB-t, fekete koptatóval, de fehér pukikkal, az nagyon megihletett.
Amúgy ami megfogott a Sireben, az az, hogy nagyon jó kis "extrákkal" jön. Jó kis EQ rajta, gyárilag csont nut (ebben az árban talán még bőven műanyag szokott lenni), lehet testen átmenősen vagy hagyományosan is húrozni. Eléggé ár-érték bajnok a cucc. (Hang meg egyéb ügyileg feltételem fasza, eléggé dícsérik)
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest