- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
KreeZonas #22652 üzenetére
Nem lehet 20-ból megúszni. Kábé 100 hogy valami leharcolt, alkalmatlan példányt fogsz ki. Csak szopás lesz vele. Az a fogólap a Hora-n például nem sok jót ígér, ott a bundok is hibádznak már. Újat vegyé.
A három linkelt gépezet szép, jó, olcsó, új.
tanuláshoz érdemes puha húrokat szerezni
Nem tudom, hogy érdemes-e, ez ízlés dóga, meg hogy milyen tévhitekbe botlasz bele. Nekem az összes gitáromon vékony (9-es) elektromos készlet volt, a villanyoson is meg az akusztikuson is. Még élek
-
Moleman
addikt
válasz
KreeZonas #22652 üzenetére
A Juliát én sem ajánlanám kifejezetten, egy barátomnak azt választottam 8 éve, annyi pénzért használható gitár, de nem túl jó minőségű, nem is sarkallta tanulásra, azóta is a tokjában áll.
A gsfanatic-on valóban rendszeresen vannak elég jó akusztikus gitárok 20-30 ezer között, azokkal nem nagyon lehet mellényúlni (pl Yamaha, Cort).
Ami a húrválasztást illeti, egyéni preferencia kérdése. Nekem az első fémhúros akusztikomon 11-es húrok voltak, azóta is azt használok rajta, fél napnyi folyamatos gitározás után még ma is kirojtosítja az ujjamat néha, de egyáltalán nem fáj, hozzászoksz (de ha vékony elektromos húrokat nyújtok sokat, az sokkal jobban szétvágja). Ennek ellenére én kezdésnek támogatom az elektromos húrkészletet (9-42), sokkal puhább érzés, nem is lesz akkora hangereje, de sima akkordozásnál nem kéne bántania az ujjad különösebben. Bár a barátom arra is panaszkodott, hogy vág.
Ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged