Hirdetés
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
Ba cy lus
üzenetére
200 ezerért azért jó is lenne ha egy intonációt be lehetne már állítani a húrlábon és nem ezen spórolnának.

Persze hogy kézbe kell venni, szerinted nekem nem volt SG Special gitárom? Tapasztalatból beszélek, nem csak képen láttam ilyen gitárt mint mások, volt Special-SG-m, a kínai Chibson is ami most van jobb nála, köröket ver rá. Az epi is made in china, még a 400ezres is, nem tudom hol van itt "érték". Akkor már inkább használt Gibson, inkább abban álljon a pénz.Nyugodtan meg lehet venni a modern hangszedős akár 2 oktávos régebbi SG-ket is, és cserélni benne a hangszedőt, anyagilag is jobban jössz ki. Nagyon jó humbucker méretű P90-eseket lehet venni ha ez az igény, a hangszedő egyéni preferencia. Gitár hangján könnyű változtatni, de ha kézbe se akarod fogni mert olyan a nyak/fogólap akkor azon semmilyen hangszedő nem fog segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest