Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vorosmarti

senior tag

válasz jmarcell #47918 üzenetére

Hiába gyakorol valaki órákat, ha egyszerűen a 20 ezer forintos gitárja meg a 30 ezer forintos tranzisztoros 8"-os kombója sehogy nem szól és többlet sincs benne, ellenben a plugin-enként ott a millió lehetőség előlépni, lehet azt fokozatosan is.

Bár nagyon az elején vagyok a tanulmányaimnak, de szeretném megérteni amit írsz. Mondjuk én látom a jó szándékod, és ha odajutok, biztosan lesz hasonló kérdésem csak nem Mac-re hanem windows-ra. (Bár CTRL-ALT-DEL kolléga nem 20 ezer forintos gitárral és 30 ezer forintos kombóval tolja, de ez nem is lényeges.) Azt tapasztalom (bár meglehetősen hektikusan gyakorlok), hogy az első 1-2 évben nemigen kell semmilyen plusz, amiről írsz. Lehet hogy nagyon boomer a felfogásom, de hiába szeretnék, én belátom h nem egyhamar fogok B.B.King vagy SRV szólókat játszani. Van egy CODE25-ös Marshall-om, de a rendelkezésre álló 100 slot-ból mindössze 2 clean-t használok, sőt legtöbbször a VOX amPLUG 2 elég a gyakorláshoz egy fülessel. Nekem nem a metál a fővonal, és nincs szükségem másra, legalábbis még kb 1 évig biztosan nem. Én így gondolom, de sztem ez embertől függ. Azt látjuk, hogy a tanácsot kérő kolléga kicsit nagyobb léptekkel halad mint egy átlagos kezdő gitáros.

Új hozzászólás Aktív témák