- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Digital
addikt
Hali!
Gigabyte N601-es notit szeretnék szétszedni, kipurcant az alaplapon lévő gombelem
Tud valaki leírást, rajzot linkelni hozzá?
THX -
zulu00
csendes tag
Gigabyte W566 sorozatról valakinek tapasztalat? Előre is köszi...
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Én is notebook vásárlás előtt állok és esélyes lehet egy-kér giga termék.
Amit én néztem:
n521U és n512
Bár úgy látom, hogy nem nagyon pörög a topic, de hátha tudtok tapasztalatot írni.
Köszi. -
Gabocca
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek van esetleg Gigabyte notija, akkor irja már meg hogy a külseje mennyire strapabíró? Masszív gépezet? Ez nekem fontos lenne....! Köszi -
Digital
addikt
-
Digital
addikt
Az N601-en hogyan lehet használni az oldalsó AV control panelt? Mit kell hozzá telepíteni,vagy a bios-ban állítani?
-
Digital
addikt
UP! a topiknak,ma egy N601-es tulaja lettem
-
sergio_
aktív tag
emlékeim szerint ddr 2 533 megy benne, de 7főn megmondom.
Sok ismerősöm használ giga notikat n211, n521, de ilyet pont senki. Gondolom az x700 miatt nézted ki. A környezetemben lévő giga notiknak semmi bajuk, pedig már 1 éve biztos használják. Strapabírók és még jól is néznek ki (sztem), gondolom ezzel sem lehet sok gond. -
szatocs
őstag
Van valakinek a PH! - n Gigabyte laptopja?
-
genomatrix
csendes tag
notebook érdekel ha nem olyan borsos az ára.
írly ha tovább még képet is tudsz küldeni.
genomatrix@freemail.hu -
vvzs
tag
up
-
Daniel
tag
Szia!
Jelenleg 3db-ot sikerult itt eladnom - ime a klienseim gondolatai/tapasztalatai osszegezve:
Pro:
Eloszor is ar/ertek aranyban nagyon meg voltak elegedve, barmelyik konfiguraciot valasztottak - G-Max N512, 1.8-as Dothan procival, 9700-as ATi Mobile-lal (64 megas), 60gigas vinyo, fel giga ram, es meg miegymas csemege, mindez 980$-ert.
Gyors, megbizhato gep, eleg jol allja a mobil eletvitelt (egyik kliens szinte egesz nap csak kint van a gepevel), es mar kb. 3 honapja hajtja.
Vekony es relativ konnyu - 2.5KG.
Flash kartya olvaso.
DVD/CD-RW kombo.
Kontra:
Nalunk nem erkezik operacios rendszerrel.
Semmi extra szoftver-bundle.
Nem mindenkinek szivremegtetoen tetszett a kulseje.
Nincs floppy.
Termeszetesen a kontra reszlegre (kivetel kulso), van mas alternativa - de az mar minden felhasznalonak a maga dontese es cselekedete.
Vegszo:
Melegen ajanlom mindenkinek aki budget, de jo, minosegi es relativ eros laptopot keres (letezik 1.4-es Celeron procival is, ami rogton 780$ ejti az arat, legalabb is itt, bar termeszetesen leteznek sokkal erosebb, komolyabb verziok is).
[Szerkesztve] -
vvzs
tag
Hosszas keresgélés után sem találtam e témával foglalkozó topicot ezért bátorkodtam nyitni egyet.
A Gigabyte notebook-ok mostanság tűntek felé a honi piacon és véleményem szerint nagyon jó áron kaphatóak, de megbízhatóságukról nem sok információ van.
Remélem e topic segít ezen a problémán...
Aktív témák
Hirdetés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged