Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
subaruwrc #19 üzenetére
Kevés az eredmény ahhoz a deszkához, ahhoz képest hogy minden szóbajöhető segítség igénybe lett véve, ráadásul egy csapat állt a háttérben.
Az UD... deszka sehogy sem jön ide csak pl. volt, irányadónak.
Én csak vélemény írtam, nem kell sértődni, valamilyen formában ez is egy fórum.(#18) 04ahgy :Értelmezd a szöveget, a lehetőségeteikhez amit igénybe vettetek kevés az az eredmény, akármilyen pillanatnyi magyar rekord.
Te nem tanultál szövegértést a főiskolán(?). Esetleg jártál oda?
Példának írtam a léggel 6.6GHz-t, mivel keveslem amit elértetek. Az arányokat nézd.
Nem értesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3-1600 mhz Corsair tuning ram
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest