- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ChRiS_RS #28913 üzenetére
Két napja kiveséztük (és elfogadtam a többiek álláspontját) hogy alap FSB-n, azaz max 333Mhz-es fsb-n nem hoz semmilyen irás sebesség gyorsulást ai RAM freki növekmény.
Olvasásnál igen, de nem arányosan, átlag felhasználásnál még kevesebbet, játéknál szinte semmit.Viszont tuningnál kinyilik a világ... végigjátszottam 500Mhz-ig és nagyon szépen nött a sávszél.
Nem csak tesztprogikban... 1,5x sávszél növekmény látványos: az XP és az alkalmazások csak ugy ugrottok, a betöltési idő és a futási idők (gyakran tömörítgetek) lecsökkentek.Az én konkluzióm (gyak a PH cikkekben is ezt írják) leginkább tuningnál van értelme a DDR3 magas órajelű RAM-nak.
Mivel CL7-es 1333-as már jó áron kapható, szerintem ettől a szintől értelmes alternatívája a DDR2-nek.
Feltéve ha üzemszerűen overclokkolsz, vagy valamilyen (egyeni )csúcsot akarsz döntögetni.Nálam az 500-as fsb a cél.
-
kételkedem
addikt
válasz
ChRiS_RS #25874 üzenetére
Ha nem akarsz barkácsolni, akkor zalman előlapi szabályzó. Ha barkácsolsz, akkor kell egy poti, amit kedvedre állítgatsz. Csak arra figyelj, h ne tekerd le annyira, h ne tudjon elindulni a venti. Szoftveresen sajna nem mindig sikerül. Pl én akárhogy görcsöltem a speedfannal, nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Forrmell.enn
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged