Új hozzászólás Aktív témák
-
HunChaos
aktív tag
válasz
lacy86 #32177 üzenetére
Ha felmész a hivatalos oldalra,ott láthatod,hogy beta, viszont nekem az F3-as beta-val sem volt gondom!De ha ez az F4a-csak cpu támogatottságban változott,akkor én nem hiszem hogy felrakom...
De ha valaki tud infóval szolgálni arról,hogy másban is újítottak-e,akkor azt megköszönöm!THX -
lala42
őstag
válasz
lacy86 #32134 üzenetére
Hali!
Látom,hogy sz.j már válaszolt is képekkel illusztrálva. Azt mented el optimized defaultal, hogy az F2 BIOS alapbeállítást kapjon, mert az F3 is alapbeállításokkal fog felmenni. Tehát ha állítottál valamit az előző BIOS-ban, akkor azt vissza kell állítani alapokra, hogy az új felmenjen hibátlanul. -
lala42
őstag
válasz
lacy86 #32131 üzenetére
Na vok
KÁVÉ-ztam
Előbb megnézed a lapod REV számát. Az az alaplap Pci csatlakozók felőli sarkán van feltüntetve fehér betüvel. Rev. 1.0; - 2.0; - 2.1 . Ehhez a Giga honlapjáról leszeded a megfelelő Bios-t. Ezt kitömörited 1 floppyra, vagy Pen-driverre vagy a merevlemezre. (csinálsz 1 tetszőleges nevü könyvtárat a vinyón) Itt lesz 1 .bin kiterjesztésü fájl. Felrakod az alaplapi cd-ről a flash utility progit. Ekkor a gépet újrainditod, majd a Bios-ba belépve azt úgy mented el, hogy "load optimized defaults" Ezután f10 mented, és elindul a gép. Betölt a Win. elinditod a Q-flash utilitit és ott már el lehet navigálni. A menükben megadod, hogy Bios update. Kiválasztod az új bios fájl helyét, amit kicsomagoltál a floppyra-vagy pen-re, vagy vinyóra. Azt elindítod és amikor lefut a ha jól emlékszem kék csík, de mindegy, hogy milyen színü, akkor reboot és kész a friss Bios-od.
De mindenek előtt, nézd meg. hogy milyen a jelenlegi BIOS-verziód. Ha F3-as, akkor nem kell frissíteni.
Remélem érthető voltam
Ja majd elfelejtettem, hogy felajánlja a net-es frissítést is, de Te a helyi fáljról tedd azt. -
lala42
őstag
válasz
lacy86 #32127 üzenetére
Na megnéztem a Giga manualt, és ott a BIOS-ban az --- ADVANCED BIOS FEATURES ---
lapon van van a CPU EIST function. Biztos, hogy ott kell lenniEz alapból van benne a BIOS-ban, de ha korábbi a bios-od lehet, hogy frissíteni kell, vagy nyomj 1 Ctrl+F1-et. (Igaz az csak a M.I.T.-hez - tuninghoz - kellett)
A béta BIOS-on kivűl az F3 a legfrissebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest