- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
sziasztok!
sokadik AMD-s Giga lapomat nyúzom, most úgy tűnik sikerült még egyet sikeresen kinyírnom...
történt, hogy kipróbáltam az itthon lévő oldható Sempron 140 procijaimat a saját 235e-m mellett. csupán kíváncsi voltam milyenek. húzogattam(1@2-ACC) csavargattam, ésszerű kereteken belül. majd procit cseréltem Sempron 140->Sempron 140 és indítottam a gépet, az AHCI-n keresztül a BIOS nem talált semmilyen meghajtót, se HDD-t se DVD-t. ez követte bios reset, kevés pihenni hagyás, majd az alaplap már nem adott post képernyőt. próbálkoztam több procival/rammal/táppal/vga-val, de semmi. a post kártya szerint C7-es állásban marad meg a lap. kivettem hagytam 3 órát csak magát a lapot állni, rövidre zárt reset és kivett elem mellett. volt már rá példa, hogy szintén gigás lap ezek után elindult, de a bios a bekapcsolást követően jelezte a sikertelen indulások számát és megkért válasszak a felsorolt lehetőségetk közül(alapbeállítások, belépés a biosba stb...).
amint említettem, nem az első ilyen lapom ami ezt csinálja, volt 2db 770-UD3 és egy 790X-UD4P is ezek mind cserések lettek, mert tudott mit kezdeni a kereskedés velük. miután életrekeltek nem akartak abszolút SATA-'s eszközt látni, akármit csináltam. se natív IDE se ACHI módban. mostmár felbátorodtam, hátha valakinek volt ilyen esete a fórumban.
az én lapom sajnos ezév dec.21-ig volt garos(2év), bár azt sem egészen értem, hogy egy AQUA miért 2 évet ad egy köztudottan minden értelmes helyen gyárilag is 3évet vállaló Gigára.
további kellmesebb ünnepeket nektek -
vinibali
őstag
sziasztok!
szeretném eladni a 790FTX-UD5P lapomat, mindene megvan 2+év garos, mennyit kérjek érte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest