Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
Afterdark #4403 üzenetére
Akkor passz. Ki kell próbálni a processzort másik alaplapban, bár nem láttam még olyat, hogy a "mod" elszállt volna a processzor miatt. Ettől még persze lehet... Ebben még nem szoftveres a mod, tehát nem lenne szabad másképp viselkednie.
Más jellegű: nekem ezzel a lappal elég sok nyűgöm volt az elején, mióta nem foglalkozom vele, hogy hogy, mennyin megy, azóta egész jól viselkedik
. Anno B50-nel kezdtem ebben a lapban és ha be voltak kapcsolva a plusz magok, akkor olyanokat csinált a lap, hogy indult, post kép, reboot, majd onnantól oké. Aztán olyanok is voltak, hogy sípolás, mintha a memória lett volna rosszul beállítva, szakaszos sípolások, reboot, majd minden oké. És egyszercsak minden ilyen hiba megszűnt, azóta is oké. Csak nemrég bios frissítés után gyengélkedett 1-2 napig, azóta semmi gond.
-
MDanny
senior tag
válasz
Afterdark #4401 üzenetére
Black Edition a processzor? Nagyon sok esetben azért van letiltva mag, mert alapórajelen még elmenne, de emelt szorzóval már nem, maximum jelentős feszültségemeléssel. Volt nekem is egy ilyen processzorom, ami 1,425V-on még hajlandó volt 17x-os szorzóval működni, efölött már 1,5V-on sem kapcsolt át négymagosra. Próbáld alapórajelen és ha átáll négymagosra, akkor lépésenként próbáld emelgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Képregény topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest