Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
Afterdark
üzenetére
Akkor passz. Ki kell próbálni a processzort másik alaplapban, bár nem láttam még olyat, hogy a "mod" elszállt volna a processzor miatt. Ettől még persze lehet... Ebben még nem szoftveres a mod, tehát nem lenne szabad másképp viselkednie.
Más jellegű: nekem ezzel a lappal elég sok nyűgöm volt az elején, mióta nem foglalkozom vele, hogy hogy, mennyin megy, azóta egész jól viselkedik
. Anno B50-nel kezdtem ebben a lapban és ha be voltak kapcsolva a plusz magok, akkor olyanokat csinált a lap, hogy indult, post kép, reboot, majd onnantól oké. Aztán olyanok is voltak, hogy sípolás, mintha a memória lett volna rosszul beállítva, szakaszos sípolások, reboot, majd minden oké. És egyszercsak minden ilyen hiba megszűnt, azóta is oké. Csak nemrég bios frissítés után gyengélkedett 1-2 napig, azóta semmi gond. -
MDanny
senior tag
válasz
Afterdark
üzenetére
Black Edition a processzor? Nagyon sok esetben azért van letiltva mag, mert alapórajelen még elmenne, de emelt szorzóval már nem, maximum jelentős feszültségemeléssel. Volt nekem is egy ilyen processzorom, ami 1,425V-on még hajlandó volt 17x-os szorzóval működni, efölött már 1,5V-on sem kapcsolt át négymagosra. Próbáld alapórajelen és ha átáll négymagosra, akkor lépésenként próbáld emelgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Anno B50-nel kezdtem ebben a lapban és ha be voltak kapcsolva a plusz magok, akkor olyanokat csinált a lap, hogy indult, post kép, reboot, majd onnantól oké. Aztán olyanok is voltak, hogy sípolás, mintha a memória lett volna rosszul beállítva, szakaszos sípolások, reboot, majd minden oké. És egyszercsak minden ilyen hiba megszűnt, azóta is oké. Csak nemrég bios frissítés után gyengélkedett 1-2 napig, azóta semmi gond.