Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Gondolkoztam a ram témán, mert épp tuning, meg freki határ keresésben vagyok a héten

Lehet a Trfc-t is állítani kell 110 ns-ról 160 ns-ra. Ez is növelheti a stabilítást a Patriot ramos forumozók szerint.
A linkelt oldalon egy AMD-s Patriot kithez látható beállítás FXT lapban (300-as "fsb" most nem lényeg
). Ő is F6 biost használ, és szerintem tényleg az a legjobb ehhez a laphoz. -
eszgé100
őstag
hát nem gyengén adtál feszt mindenhova... 1333Mhz-hez irreális az 1,95v
szerintem nálad egyszerűen nem férnek meg egymás mellett a ramok a lappal. ez nem egyedi eset, és sajnos nem tudok mást mondani megint, mint amit már leírtam egy párszor, hogy csak olyat érdemes venni, ami benne van a support list-ben. nekem is ugyanezt tanácsolták mikor raktam össze a gépemet, itt is és a ramos topikban is. és sajnos a visszajelzésekből kiderült, hogy a giga lapok nagyon is kényesek, hogy miket rakunk bele. csak azt tudom tanácsolni, hogy próbáld ki másik memóriákkal, ha van rá lehetőséged. vagy még talán annyit, hogy tedd át a 3-4 slotba, nekem ez jött be, azóta egyszer sem volt kékhalálom. memtest is mutat hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Ő is F6 biost használ, és szerintem tényleg az a legjobb ehhez a laphoz.