Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boticell
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Van egy Gigabyte MA-770T-UD3 lapom, 4 GB Kingston memória, Powercolor 5770es videókártya, Phenom II X4 965 BE, Seagate 1 TB, 500 GB vinyós (sata) konfig.
A gond az, hogy nem tudom feltenni rá a win7-et. (64bit) Elindul a telepítő, majd kiírja, hogy tegyem be az alaplap driver-cdt, hogy onnan tudjon telepíteni. (nem is érzékeli a vinyókat) A drivercdt beteszem, de akkor lefagy a telepítő. Ezt már vagy 6szor próbáltam. A Biosban is többféleképpen állítottam a vinyókat, de sehogyan sem működik, sem "native IDE"-ként, sem "AHCI"-ben. (bár nem tudom melyikre kellene állítani, az alap a "native IDE") Ja, az alaplap garanciális szervízen vagy cserén volt (a boltban nem mondták meg), lehet az a gond?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest