Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
kiszpista900 #2519 üzenetére
Igaz nekem sima van nem rev 3. de a Zalman 11 plusba vettem mindenhova ventit és szépen hűti a ház belsőt . Viszont így is meleg, de ez jó érdemes rárakni egy ilyen pici bentit a hídra?
-
xatos3
senior tag
válasz
kiszpista900 #2517 üzenetére
-
lee56
őstag
válasz
kiszpista900 #2519 üzenetére
Lehetséges hogy nem pontos a mérés, akkor mész biztosra ha rendes hőmérővel méred, ezek a szofteveres mérések nems sokat érnek. Amúgymeg mindenkinél tűzforrú az északi híd, én nem aggódnék miatta, ez ilyen
Azonban ha annyira zavar a dolog, ráirányíthatsz egy kis ventit, vagy javítsd a házad szellőzését.
-
törölt tag
válasz
kiszpista900 #2517 üzenetére
Mag, vagy kupak hőmérséklet?
-
lee56
őstag
válasz
kiszpista900 #2484 üzenetére
Melegnek meleg, de nem hallottam még olyanról hogy ez katasztrófát okozott volna bárkinél is. Viszont vannak akik nem bízzák a véletlenre, és valahogy odakötöznek egy kis ventit a VRM részre meg az északi hídra
Szvsz ez már túlvédekezés, egy közepes házszellőzés mellett, jó procihűtővel ez nem probléma.
Runo : Hát igen, az a biztos ha ki van kapcsolva, akkor nem okozhat gondot
De azért jó tuninggolni is mikor kikapcsolod, mert a gyári turbó feszültség értékek alatt is működtethető simán a proci és a turbóval ellentétben nem csak néhány magnál emelkednik a frekvencia. Ezt nem is nagyon értem hogy nem csinálják már meg normálisan, ez a Turbó + APM = orbitális túlfeszelés 2-3 mag miatt és ha meg kilép a tdp keretből a proci közben, akkor meg leszabályoz és az terhelés közben kellemetlen dolog. Igazából senkinek sem jó, kivéve talán aki nagyon régi táppal nyomja, vagy elavult alaplappal, vagy Greenpeace-es.
-
Tito30
tag
válasz
kiszpista900 #2474 üzenetére
Terhelés alatt nekem az északi-déli olyan forró nem tudom az ujjam rajta tartani.
-
lee56
őstag
válasz
kiszpista900 #2474 üzenetére
A 9-es chipsetű lapokon mind eléggé melegedős az északi híd, és nem csak a Gigánál.. Ezek ilyenek, kell egy jó cpu hűtő, meg egy jól szellőztetett ház, és nincs gond belőle.
-
lee56
őstag
válasz
kiszpista900 #2456 üzenetére
Rev3 az újabb tehát annak kéne naprakészebbnek lennie, de mivel ez a proci csak nemrég jött piacra, később mint a rev1es giga lap sőt még a rev3asoknál is, ezért lehet hogy BIOS frissítés is kelleni fog hogy jól működjön.
Ha konyítasz a tuninghoz, akkor a legjobban 6300-al jársz, mivel a 6350 lényegében egy gyári tuningolt 6300 így megspórolhatsz némi tőkét. Ha nem akkor a 6350-et is veheted, mert az valamivel gyorsabb alapból. Az alaplap ezen a szinten nem nagyon szól bele a játékélményekbe, inkább egy jó videókártya, szóval amit megspórolsz az alaplapon azt költheted nagyobb VGA-ra, ha játék a cél. Az FX-ek húzásához a 990XA-UD3 is egy jó lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged