- Android szakmai topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
válasz
Vakegérke #4405 üzenetére
Szerintem itt aki félre érti a másikat az te vagy ,olvasd el a hsz emet amit válaszoltam ollinak de ha gondolod ismétlem magamat .Feszemelés nélkül használom a gépemet , amire most kiváncsi voltam az az ,hogy miért nem bírja az 500fsb-t egyszer probáltam sok fesszel nem ment ennyi . Azt meg még hozzá tenném hogy ha a tervezők nem számolnának tunigal akkor nem raknának bele ilyen opciót és nem ez alapján hírdetnék termékeiket idézek neked a ds4 dobozáról ''supports perfomance tuning facility and over-clocking capality of both hardware and software'' Szerinted miért írták rá? amugy meg én ahol dolgozom olyan termékeket nem cserélnek ki vagy gariztatnak le ahol egyértelműen fizikai sérülés van lsd: égés winyo leejtése stb ami jogos aki fasz az megérdemli ha leégetem a lapomat még én sem tudnám kicserélni (de ez szerintem egyértelmű) nagyker nem veszi vissza, szoval alapból hülyeség az állításod. Sőt amugy nálunk minden vevőnek minden szart kicserélnek én szigorubb lennék.... ugyhogy nem mondanám azt hogy ''Mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek!'' Az állításod ezen szituációban nem helytálló , szerintem te most nem rólam beszélsz....
Amugy vissza térve még azt is állítottam hogy szeretem a pc-met!!!! magyarul nem szeretném tönkre tenni!!! és azt is mondtam hogy még életembe nem tettem tönkre pc-s alaktrészemet, egyet sem pedig volt amit már átforasztottam pl vga és egy lap ,szoval ugy érzem értek hozzá tudom mit csinálok és nincs szükségem hogy kioktassanak.....
és a végszó kb egy éve nem forumozok mert kedves ph-s társaim arra mennek rá hogy másikba bele kössenek ahelyett hogy szakmai hsz ekkel gazdagítanák az oldalt játszhatjuk ezt hogy kioktatjuk a másikat de szerintem nem erről szol ez a szakmai oldal ,az én kérdésem továbbra is az hogy Miért nem bírja a lapom az 500 fsb-t, ha minden adott hozzá ? -
Gorneck
legenda
válasz
Vakegérke #4405 üzenetére
Ezzel még nincs is baj illetve én nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget...de vannak egyéb húzások amikkel egyes eladó simán élnek kihasználva a vevő ''tudatlanságát''. Persze vannak kivételek, de egy szűkösen megfizetett kiskeres eladó simán eljátsza. Nahh ez engem inkább felbőszít, mert Én nem tudnék ilyen gerinctelen lenni...
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest