Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
üzenetére
Szóval az a gondom, hogy kicsit bizonytalannak érzem, a Marvell LAN meg egyszerűen összevissza működik.
Bővebben?
Az előbbin azt értem, hogy nem igazán tudom, melyik SATA vezérlőn kellene használni, és azt milyen üzemmódra kellene állítani. Most az ICH8-as vezérlőbe van beledugva. Ha a BIOS-ban bekapcsolom az AICH-t, akkor az XP (SP2, februárig frissítve) már boot-kor kifagy bsod-dal (AICH nélkül volt telepítve, lehet, hogy ez a baja). IDE módban viszont nem tudom, mekkora hátrány működtetni, veszít-e valamit a SATA-II elérhető elméleti teljesítményéből, satöbbi. Egyébként a vinyó sebességén nem érzek lassulást, a régi gépemnél jelentősen gyorsabbnak érződik (viszont ezt nem teszteltem). Ez a viselkedés természetes hisz driver nélkül akarsz vmit indítani. NCQ/ACHI DS3 esetén a lila dugaszba valósítható meg és eleve úgy is kell telepíteni...de sztem hagyd a fenébe, mert nem leltem ennek a dolognak a gyakorlati használt...3 teszt progi ezt be is bizonyította...szal maradj csak az inteles vezérlőnél...
Lan téma: Ezt sima letöltésnél is csinálja vagy csak játék közben? Igazából a kártya meg kell oldja a problémád...nekem is volt hasonló kombóm...nem volt semmi baj. Driver? Xp?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / Foxpost
- MSI H81M-E34 LGA 1150 alaplap
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest