Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Bővebben?
Az ottani hozzászólás további részeiben leírtam.
Ez a viselkedés természetes hisz driver nélkül akarsz vmit indítani. NCQ/ACHI DS3 esetén a lila dugaszba valósítható meg és eleve úgy is kell telepíteni...de sztem hagyd a fenébe, mert nem leltem ennek a dolognak a gyakorlati használt...3 teszt progi ezt be is bizonyította...szal maradj csak az inteles vezérlőnél...
Az a helyzet, hogy nálam az Inteles (a két sárga
), meg a Giga (a lila
) vezérlő a BIOS Setupból külön-külön beállítható, hogy IDE, AICH, vagy RAID módban működjön. Boot-kor ez látható is, mert ha mindkettő be van kapcsolva, a POST után előbb betöltődik az Inteles SATA vezérlő (és kilistázza a WD vinyót), majd betöltődik a Giga vezérlő (és ez meg a két IDE cuccomat teszi ki), és az XP bsod-ol. Ha kikapcsolom az Inteles AICH-t (Disabled), vagy mindkettőt alapra (Intel = disabled, Giga = IDE) állítom, akkor az XP betöltődik (mivel a Gigásra nincs is semmi SATA eszköz kötve, ez logikus is). Vagy csak én értek félre valamit a beállításoknál
(most fejből nem tudom idézni, melyik-melyik, majd otthonról, ha kell).
De ha tényleg nincs haszna, akkor marad alapon, nem vesződök vele.
LAN-téma:
Is-is. Először a linuxnál vettem észre, még kora délután. Akkor azt feladtam, visszatöltöttem az XP-t, mókoltam vele ezt-azt, közben a háttérben gond nélkül ment az emule. Aztán elkezdtem CoJ-ozni, és úgy egy óra múlva felpattant a desktopra az ADSL redial ablak. Innentől kezdve nem volt net, és kezdődött a leírt probléma. Korábban, amikor az emule csak magában ment (még a délután folyamán), nem volt baja.
Már írtam, a driver a legfrissebb letölthető, az XP is szinte naprakész SP2, de a probléma nem csak XP, hanem linux (Ubuntu) alatt is jelentkezik, tehát ez az irány kizárható.
Aktív témák
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), meg a Giga (a lila