- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Lőre
tag
Köszönet az eddígi tanácsokért !
Eredményes volt az eddigi próbálkozás mert a tanácsokat alapulvéve simán indult 300 on és nem restartolt mint eddíg.még megpróbálom feljebb hogy viselkedik,de mint mondtam nem cél a maximum kihajtás,mert amúgy nem lassú így sem . -
Lőre
tag
Ebben talán van némi igazad de nem szeretnék a próbálgatásaimmal több kárt okozni mint hasznot.És hát más kárán tanul az okos elvet követve legalább nem követnék el olyan hibákat amikre már mások ráfizettek. Nomeg én nem arra vagyok kíváncsi hogy mit lehet kicsikarni maximálisan a gépből ,mindössze egy egészséges kb 40% nyit a lehetséges 100%tuninghoz mérten.
Valaki csak lesz hajlandó megosztani néhány tapasztalatát velem? -
Lőre
tag
Ds4 szakértők türelmes véleményére lenne szükségem !
Adott egy DS! es lap ,6600 as core 2 es conroe magos proci 2x1gb Veritech ram,és szinte teljesen antituning allűröket mutat .
Ami annyit tesz,hogy már a legminimálisabb órajel emelés esetén is ujraindul ,még a laphoz adott tuning progival próbálva is.Itt mindenki mesél 350-400-stb fsbkről nekem meg a 300 se indul el.Namost vagy totál béna vagyok ami nem lehetetlen mert ez az első Gigabyte lapom eddíg mindíg abitom volt ,vagy nagyon kifogtam valamit és azért nem akar menni a dolog.
Egy türelmes profi igazán megszánhatna és adhatna néhágy tanácsot amúgy hülyének való szájbarágós módon hogy meg is értsem. Priviben vagy msn en esetleg.
Várom a jelentkezőket akik készek egy kis oktatásra.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest