- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
Aktív témák
-
Moric
aktív tag
Erre ne is varj valaszt. Itt csak azt fogod megtudni, hogy a 533-as ram-odat, csak nagy szerencsevel fogod tudni felhuzni 1000 Mhz-re, es 500 fsb alatt egy senki vagy.
Egy honapja en is ezt kerdeztem, semmi reakcio. Igaz, azota se neztem utana kulfoldi tesztnek, biztos letezik.
Az en tapasztalatomat meg tudom osztani:
En az Inteles vezerlot hasznalom. Szerintem valami nem kerek vele. Eloszor csak 10Mb/s volt a masolasi kepessege. Aztan allitgattam a cache kezelesen, igy a duplaja lett. Utana a Totalcommander-t is elkezdtem beallitani, az most 45Mb/s-re not.
A masik gepemben ugyanilyen hdd-k vannak, csak az via raid, ott 100-120Mb/s az irasi kepessege a raid-nak.
A fejem a falba verem, hogy vegre van egy gyors procim, viszont a raid kezeles meg a beka feneke alatt.
Sajnos a gigat nem tudom kiprobalni, mert nem tudom az adatokat hova tenni, mig ujrakonfiguralom a raide-t. A giga raid tesztelese masra marad....
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest