- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4925 üzenetére
Igen. Igen.
ui: Volt egy idő amikor sok volt a hibás. Mostanában nem hallani... -
Gorneck
legenda
Rendbe ráztam az oldalt...[link]
Elvileg 1face-nél is javítottam F6-ról -> F8-ra. -
Gorneck
legenda
válasz
tokfejke #4918 üzenetére
S3 és DS3-nál a jmicron vezérlő tudja az NCQ-t, DS4-nél meg az inteles is...ha az emlékeim nem csalnak.
Én mértem NCQ-val is HDD sebességet (jmicron vezérlőn), de semmivel se volt gyorsabb. Igazából nálad a DC miatt és nem az DC+NCQ miatt lett zökkenőmentes a kódolás...igazából én nem szoktam csak ritkán ilyennel szütymögni...szal ez ügyben nem az én szavam lesz a perdöntő. -
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4868 üzenetére
Tudsz jobbat? Én se láttam jó teljesítményt ilyen laptól...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4866 üzenetére
Csak arra tudok gondolni...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4864 üzenetére
Az lehet, hogy van hozzá F10, de egy integrált VGA is...
-
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #4832 üzenetére
Igazad van...de neki az előző procija fsb korlátos volt (430 szorzótól független)...bár igazat megvallva ennél a 3 percnél több kéne...hogy biztosra menjen az ember...
Slett: Ez neked is szól...szal ha lehet ne olyan beállításokat küldj ami 3-4 percig stabil...jöhet viszont akár két eredmény 7es és 8as szorzón is, mert ki szoktam tenni azokat is. A lényeg stabil legyen min 30 percig.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
#72042496 #4748 üzenetére
Azt kéne nekem is (emberi erőforrás menedzsment), de holnap érkezik 2db ebből: [link]
Lipton rávilágított egy problémára, amire épp most más is, hogy min 90 fokkal el kell forgatnom a TT chipset coolert, mert így olyan mintha HP nélküli vmim lenne...mekkkora egy láma vok, pedig nem most kezdtem...Szal lesz mit szerelgetnem...
Vazzze a Xeon tuti nem más mint egy 6400? Annak elvileg ott kéne lennie. Szal én úgy gondolom, hogy ő maga szabályozza az eist dolgot és biosból nem lehet mahinálni? -
Gorneck
legenda
Hmm, nem akartam hinni egy pillanatra a szememnek...úgy néz ki érdemes volt anno ezt a nagy tubus artic silver 5 pasztát megvenni 2k-ért. 26-27 között van a proci 29-30 helyett.
-
Gorneck
legenda
Ha már adapterekről volt szó anno...ezzel [link] se próbálkozott senki?
-
Gorneck
legenda
Semeddig...szombaton vizsgám lesz...szal tanultam...
Azt a kis időt amit a géppel töltöttem ott 1-2 ember véleményét bizonyítottam a saját igazammal szemben önmagamnak...
Igazam lett...
Jahh és lehet nem is 2.1V kell ehhez: [link], bár westlake még nem reagált rá semmit...mármint, hogy listába tesz e.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
hülyegyerek #4678 üzenetére
Adatlap...
-
Gorneck
legenda
válasz
hülyegyerek #4655 üzenetére
Ezt most hogy érted? Max órajel, max fsb? 6400-ből nehezebb kifogni a jobban tuningolhatót.
bim: 2.1V.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Már elfáradtam...[link]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged