- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi909
tag
bekapcsolom a gépet ha benne van a vinyó amin van egy XP és még mellette van az a 80GB-os ami "rossz" (elvileg), akkor szépen előjön a a GIGABYTE ablak ahonnan BIOS-ba lehet lépni stb. utána jön az a képernyő ahol listázza a PCI eszközöket stb. uána egy fekete kép és újraindul.
De ha csak a 80GB-os van benne akkor valamikor gyorsan, vmikor lassan de elmegy a PCi eszközök listázásáig. és kész megáll hibát ír ki.
HA berakom az XP-s lemezt és arról bootolok rámegyek hogy C: formázása, de 0%-nál nem megy tovább.
A 80GB-os Samsung SATA-s
A másikegy WD 6GB-os amin XP-van.
a memtest-et pedig most elindítom. -
-
tomi909
tag
-
tomi909
tag
próbáltam azt is hogy egy másik vinyóra telepítek XP-t de így sem bootolt be a gép.
nincs ötletem mit csináljak. -
tomi909
tag
Sziasztok.
Van egy olyan problémám ami nem tudom mi miatt van, de arra tippelek, hogy az alaplap a hibás. Úgy kezdődött az egész, hogy a gép véletlenszerű időközönként, lefagyott 3-4 másodpercre. ( előtte ORTHOS-al teszteltem a rendszert mert a proci eléggé melegszik terhelés alatt. ( 70 fok) ), a fagyások miatt újraindítottam a gépet a BIOS-t visszaállítottam alapra.Ezután a rendszer nem bootolt be. az "Üdvözöljük" képernyő már nem jött be, helyette a szgép újraindul, akárhányszor indítom újra ismét előjön a fenti hiba.
A redszer újratelepítés semmit sem ér.....A C: meghajtó formázásánál ( 0 %-nál) megáll és kész.
Ha van valami ötletetek akkor légyszi segítsetek.
Előre is köszi a segítséget.
Tomi
-
tomi909
tag
sziasztok
az lenne a kérésem hogy meg tudnátok mondani hogy hogyan tudom a memória időzítést állítani??? Gigabyte GA-965P-DS3-on??? és szerintetek jobb lenne ha egy Kingmax 800MHz-es ram 5-5-5-18 as időzítését átállítanám 4-4-4-12-re??? csak 1GB-t ról van szó nem dualba.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Star Trek
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest