Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hanso

tag

válasz tlac #1907 üzenetére

igen 965p-->jelent valamit?(gondolom,másként nem kérdeznéd :DDD )
    -visszavettem mindent alapra-->dettó
    tuninggal ment a gép már 1 éve és az érdekes az hogy majdnem 1 évig hibamentes volt
    megpróbálom másik táppal.
    köszi

• hanso

tag

Sziasztok

egy kis kutakodás után találtam az alaplap topicba hasonló problémát,ha jól láttam beleszaladtam:

-van egy 400w fsp tápom(kb 3 éves),mellette a konfig c2duo6300 húzva,2db 80 gb vinyó,giga ds4 es alaplap,nec író,2 x1gb memó.
    a probléma az hogy 2-3 hónapja jött elő először,ha újra akarom indítnai a gépet valami miatt(progi telepítés ...stb)akkor a gép nem hajlandó egyből újraindulni,kb 30x próbálkozik,egyet reccen-minden venti forog 2-3 at,aztán kikapcs-->újra és újra kb 30x.azután (kb 8-10 perc)bekapcsol.ha kikapcsolom és hagyom kb 15 percet úgy,akkor gond nélkül be lehet kapcsolni,de ha ugyanúgy valamiért reboot akkor kezdődik előről.
    tápgondot sejtettem először,jól sejtem e vagy esetleg mással is lehet a gond.a gép remekül működött kb 1 évig ezzel a konfiggal aztán kezdte.
    lehetséges,hogy a táp kezdi megadni magát vagy a lap?napi kb 6-8 órát megy.

Szóval nékem az a furcsa,hogy kb 1 évig hibátlanul működött,tuning-val mindennel együtt.
    Lehetséges az hogy a lap okozza v mégis csak a táp
    1.Bocsánat ha rossz helyre jöttem vele
    2.esetleg van valakinek tapasztalata a corsair vx450-os tápjával ennél a lapnál?

válaszokat nagyon köszönöm
    üdv

Új hozzászólás Aktív témák