- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanso
tag
Sziasztok
egy kis kutakodás után találtam az alaplap topicba hasonló problémát,ha jól láttam beleszaladtam:
-van egy 400w fsp tápom(kb 3 éves),mellette a konfig c2duo6300 húzva,2db 80 gb vinyó,giga ds4 es alaplap,nec író,2 x1gb memó.
a probléma az hogy 2-3 hónapja jött elő először,ha újra akarom indítnai a gépet valami miatt(progi telepítés ...stb)akkor a gép nem hajlandó egyből újraindulni,kb 30x próbálkozik,egyet reccen-minden venti forog 2-3 at,aztán kikapcs-->újra és újra kb 30x.azután (kb 8-10 perc)bekapcsol.ha kikapcsolom és hagyom kb 15 percet úgy,akkor gond nélkül be lehet kapcsolni,de ha ugyanúgy valamiért reboot akkor kezdődik előről.
tápgondot sejtettem először,jól sejtem e vagy esetleg mással is lehet a gond.a gép remekül működött kb 1 évig ezzel a konfiggal aztán kezdte.
lehetséges,hogy a táp kezdi megadni magát vagy a lap?napi kb 6-8 órát megy.Szóval nékem az a furcsa,hogy kb 1 évig hibátlanul működött,tuning-val mindennel együtt.
Lehetséges az hogy a lap okozza v mégis csak a táp
1.Bocsánat ha rossz helyre jöttem vele
2.esetleg van valakinek tapasztalata a corsair vx450-os tápjával ennél a lapnál?válaszokat nagyon köszönöm
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest