- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fer
őstag
Ma visszakaptam a lapomat, ezen már f12 bios van! Az normális, hogy orthos alatt felmegy 85 fokig a proci, a régin nem ment fel eddíg, bár azon f10 bios volt! Most a bios miatt van ez a magas hőfok, vagy valamit én rontottam el, bár mindent úgy csináltam ahogy szoktam!
-
fer
őstag
Na holnap küldöm vissza a lapot, ha minden jól megy lesz helyette egy P-35, esetleg DDR3-as, remélem még a héten rendeződik!
Csak el ne kiabáljam!
-
fer
őstag
Most beraktam egy creative hangkártyát tök alap szerintem pár száz forint lehet az ára, de sokkal szebb a mély még ezen is, valószínű nem fogom gariztatni a hang miatt, bár lehet jobban járnék, mert amint látom a honlapjukon jóformán már nincs is 965 lap, és lehet hogy ráfizetéssel kaphatnék egy P35-t!
-
fer
őstag
Hol lehet kikapcsolni a biosban az alaplapi hangot??
-
fer
őstag
Most már semilyen hang nem jön ki sehol, szerintem ez már biztos hardverhiba lesz! Csak az a baj, hogy rendeltem! Mire ebből lesz valami, az jó pár hétbe bele fog telni!
-
fer
őstag
Nekem meg elszállt a bal csatornám, csak sercegés jön ki belölle! ki tudja mi lehet a baja? Így most muszálj egy másik jack-et használnom, és oda ersztem a kimenetet! Még jó, hogy van rajta 6db!
-
fer
őstag
Új Chipset driver a Giga honlapján, felrakta már valaki?
-
fer
őstag
válasz
Tuco Ramirez #801 üzenetére
Nekem a 6320 alapfeszen viszi a 3GHz-et!
-
fer
őstag
Mert én a jmicron-t használom, és amiota natív a sata simán másol 60mb/s-al, ez eddíg nem volt ilyen magas, és az egész gép is meglepően gyors, az outlook sem rendetlenkedik már, valamint a win sem ír ki amolyan ''nem sikerülta késleltetett írás....bla...bla...bla'' szöveget!
-
fer
őstag
A ''SATA Port-3 Native Mode'' kinek mire van állítva? Én most állítottam Enabled-re ahol is nem emulál IDE eszközt sata csatlakozón! Ezt nem értem, hogy alapból miért Disabled-re van állítva!? Meg még az nem világos, hogy ez a beállítás érvényes-e a sárga (ICH8) csatira is?
-
fer
őstag
És olyan létezik, hogy tuningra való átálláskor eltünnek mappák a gépröl?? Nekem épp egy ilyen esetem volt, hogy amikor meghuztam a gépet egy konvertálás elött és nyomtam egy gyors cpu-z - t meg az energiagazdálkodást is gyorsan átállítottam, és akkor szarakodott egyet a gépem, és akkor vettem észre, hogy eltünt a háttérképem, meg az összes ami abba a mappában volt, meg még más is ami a doku-ban volt! De azóta a biosban a sata nativ-ot átállítottam, hogy ne emulálja az IDE-t! Ezt nem értem, hogy alap beállításként miért emulál ide-t? Így most tök gyors lett e gépem, és egyéb más gondok is megoldódtak, mondjuk egy restart után az outlook express, mindíg kiírta, hogy nem lett megfelelően leállítva ..... stb.stb. és már ezt sem írja ki!
-
fer
őstag
Már nem is egyszer leírtam, hogy amióta tettem egy ventit az északi hídra (5volton) azóta megy a tuning rendesen (7 X 430 fsb) kopp-kopp!
Próbálta már más is rajtam kívül a ventit?
-
fer
őstag
F12 bios az S3-hoz? [link] Vagy csak az F11 ből lett egy F12?, mivel az előbbi eltünt a listájukról! Amennyire ki tudom venni a restart utáni alapra való visszaállást orvosolták benne! És akinél ez a hiba megszűnt (mondjuk nálam)?, akkor mégsem a bios hibája volt?
[Szerkesztve] -
fer
őstag
válasz
Kicsirics77 #88 üzenetére
-
fer
őstag
Ezt a kábelcserét még nekem ajánlották, de szerintem nem jött be, vagy legalább is szerintem nem ez okozza a problémámat amit a #22 hozzászólásomban említettem! Ha te jártasabb vagy az efféle dolgokban akkor tőled kérek segítséget! (a képfeltöltést használtam, ha jól emléxem az neked nem szuperál, akkor adj valami mást ahová feltölthetem a képet, hogy te is megnézhesd és hozzá tudjál szólni!)
-
fer
őstag
válasz
arsenlupin #24 üzenetére
És milyen kábelt cseréltél, mire? Ezt nem nagyon értem, mivel új kábeleket használtam mindenhová!
-
fer
őstag
Kicsit OFF a kérdésem de hol máshol tehetném fel mint itt, a win egyfolytában ilyen [link] hibákat dobál, van egy ide bővítőkártyám silicon image SIL0680 tipusú! ha egy sata meg egy ata winyóm van akkor miért akarja tükrözni, holott a biosban ki is van kapcsolva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest