- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
S&D_Jov
csendes tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Haro !Nem az a lényeg,hogy milyen oldalak,hanem az,hogy MAGYAROK!!!
Kevés magyar GR-oldal van.Még kevesebb Klán.Az Untertakerz és a Search&Destroy pont azért harcol,hogy mi magyarok is felválalhassuk a nevünket és magyarságunkat a neten.Dobtak már ki szerverről azért mert magyar vagy?Engem már igen.Nem az számít 1 Klán oldalán,hogy mennyire szép,megy mennyi letölthető cucc van.Vagy szerinted igen?Nem vagyok mod-készítő!Ez más feladata,más jobban ért hozzá.Én csak 1 gamer vagyok akit zavar az,hogy nem talál magának való magyar ellenfelet v. társat a játékhoz.És miért?Mert a magyarok rendszerint külföldi szervereken letagadják hogy magyarok.Még magyar előtt is!!!Amikor meg akarta ismerősöm venni a GR- Goldot eredetiben azt mondták neki,hogy már elkapkodták és hogy nincs már az országban 1 boltban se!Akkor kérdem én:Hol van az a sok magyar aki GR-t játszik?Mi játszuk!!!És megpróbáljuk hírdetni azt,hogy nem csak Ghostrecon.net van a világon hanem vagyunk a neten magyarok is!Mindenkit kérek arra,hogy ne úgy itéljen meg bennünket,hogy ''Á csak 1 sz@r oldal és kész!Azt nézzék mik vagyunk és hogy mit szeretnénk elérni!KÖSZÖNÖM !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest