- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
Természetesen refund lesz .
A véleménynyilvánításomért elnézést kérek, nem akartam megbántani senkit.
Csak a sok hype mellett nem árt szerintem egy picit objektívebb/más/nem elfogult vélemény . Ha már technikai teszt volt a cikk címe. Nem pedig "kik vannak oda a GOT" ért.
Egy picit értetlenül álltam a dolog előtt,mert mindenhol azt olvastam h mennyire szép és jó a game, ennyi csak. Nem erre számítottam.Részemről ennyi, nektek jó játékot.
szerk: a telesírásról meg csak annyit, hogy ez egy fórum, ha nem tetszik lehet moderátorhoz fordulni, de nem hinném h megszegtem bármilyen szabályt, mert mertem ide írni. (És akkor én is írhatnám, hogy ha nem tetszik amit írok görgess tovább.)
-
Biga123
addikt
válasz
wednesday #57 üzenetére
A Witcher 3 meg 2015 -ös . És az eredeti is szebb, a next gen-ről meg ne is beszéljünk.
PC s mezőnyben szerintem ez kevés. Ilyenkor megerősítést kapok h nem kell nekem konzol. Mondjuk a GOW nál nem éreztem ezt , pedig az is konzol port volt .
A játékment se nyűgöz le. Elfogadom h valakinek ez a csúcs, de nekem ez attól messze van. Mondom ezt úgy hogy mostanában a feudális japán témájú filmek eléggé be tudnak szippantani , kár érte .
Az meg h egy game gyorsan tölt be , hát nem tudom az NVME ssd -k korában ez már alap. (nak kellene hogy legyen).
De nem akarok falme-elni
Csak azt hittem az én készülékemben van a hiba, de ha ez így néz ki és ennyi. Akkor "megnyugodtam". -
Biga123
addikt
válasz
Kergeboci #55 üzenetére
Persze , a hangulat megvan sok esetben, DE szerintem még az általad betett képeken is látszik mennyire elnagyolt maga a model részletesség , mennyire mostottak a felületek, picit mesefilmes az egész. De kiderül mennyire tud elvinni, mert eddig nem nagyon, csak nézem és nem értem, hogy 2024 ben egy ennyire hypeolt játéknak hogy lehet ennyire buta a grafikai részletessége.
-
Biga123
addikt
Hát nagyon vártam és a tesztek és kommentek alapján azt hittem vizuálisan le leszek nyűgözve.
De a kezdőképnél már úgy voltam vele , amikor bejöttek a zászlók a képbe , h olyan mintha valami valami régi játék lenne, hihetetlenül plasztikus élet,és részlet nélküli sok esetben a látvány. Számomra csalódás. (Egy UE5 ös Senua után szerintem látványilag nem rúg labdába, de egy W3 next gen is köröket ver rá)
csak egy péda:
hát hogy néz ki az a létra meg a fal, tiszta doom feeling .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest